Wedden op Nederland-Oekraïne? Dit zijn interessante bets

Wedden op voetbal
donderdag, 10 juni 2021 om 14:28
copyright proshots 12069388 1
Komend weekend staat de eerste wedstrijd van Het Nederlands elftal op het programma. De ploeg van Frank de Boer neemt het op zondag op tegen Oekraïne. Oranje is zoals verwacht favoriet voor de zege met een notering van 1,66 bij de Toto voor een overwinning. Gelijkspel staat genoteerd op 3,60 en een overwinning van Oekraïne betekent 5,90 keer je inleg!
Mocht je graag op een directe uitslag wedden, dan is 1-0, 2-0 of 3-0 goed voor 2,5 keer je inleg. Uitslagen als 2-1, 3-1 en 4-1 hebben een hogere notering met 5,05 euro. Wilde gokkers kunnen ook voor 4-0, 5-0 of 6-0 gaan en krijgen dan 19,5 keer je inleg als ze dit juist voorspellen.

Doelpunten makers Oranje. Weghorst goede optie?

Memphis Depay is favoriet om in de eerste wedstrijd een doelpunt te maken. De aanvaller van Olympique Lyon staat genoteerd op 2,30. Interessant is het om misschien je geld op Wout Weghorst te zetten. De spits maakte afgelopen weekend zijn eerste doelpunt voor Oranje en heeft vertrouwen getankt. De verwachting is dat De Boer opnieuw met de goalgetter gaat starten. Hij heeft een notering van 2,90 euro voor een doelpunt, net als Steven Berghuis.
Ook kun je inzetten op wanneer Nederland op voorsprong zal komen. Als dit lukt binnen tien minuten, dan ontvang je zeven keer je inleg. Bij een voorsprong na twintig minuten is het 3,75 euro en voor 30 minuten 2,88 euro. Ook kun je het op een uur spelen zitten, dit staat gelijk aan 1,83 euro.