Wedden op voetbal

In deze nieuwssectie vind je alle artikelen die te maken hebben met wedden op voetbal. Op die manier blijf je up-to-date over alle voetbalweddenschappen en krijg je een overzicht van nieuwsberichten over voetbalweddenschappen. Sportbookies gaat elke week verschillende voetbalcompetities langs om te achterhalen waar de leukste weddenschappen zijn!

Wedkansen voetbal

We hebben aandacht voor verschillende topcompetities in Europa. Zo schrijven we artikelen over topwedstrijden in de Engelse Premier League, maar ook over krakers in de Spaanse La Liga en de Duitse Bundesliga. Uiteraard wordt er ook geschreven over onze eigen Eredivisie. Voorafgaand aan elk weekend verschijnt er een overzicht met alle quoteringen voor de wedstrijden van dat eredivisieweekend.
Naast de nationale competities heeft Sportbookies natuurlijk ook aandacht voor de Europese toernooien. We schrijven artikelen over de Champions League, Europa League en de nieuwe Conference League. In de Champions League wordt Ajax op de voet gevolgd en delen we regelmatig de quoteringen voor een mogelijke eindwinst van de Amsterdammers! Dit doen wij meestal daags na een Champions League-duel van Ajax. 

Quotes Europa League en Conference League

In de Europa League is PSV de enige Nederlandse ploeg. Uiteraard wordt er ook gekeken naar de quoteringen van de Eindhovenaren in Europees verband. Sportbookies schrijft daarnaast ook over de Conference League, een nieuwe Europese competitie die dit seizoen begonnen is. Met Feyenoord, AZ en Vitesse heeft Nederland drie clubs in die competitie. 

Nieuws

Voetbalwedtips

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties