'Ajax raakt toptalent kwijt aan Eredivisie-middenmotor'

Sportnieuws
dinsdag, 07 mei 2024 om 15:45
jong ajax
Volgens SportsWorldGhana heeft Ajax al afscheid genomen van Gabriël Misehouy. Het contract van de jongeling loopt aan het einde van het huidige seizoen af, en de speler heeft al een nieuwe club in de Eredivisie op het oog: Sparta Rotterdam. De Rotterdammers zouden het wel zien zitten in de middenvelder. 
Het contract van de Nederlander, die ook beschikt over de Ghanese nationaliteit, hield de gemoederen in Amsterdam al een tijd bezig. Ajax heeft namelijk meerdere vergeefse pogingen gedaan om het contract van de getalenteerde middenvelder te verlengen. Daarom besloot de club in januari om Misehouy niet meer mee te laten trainen met de hoofdmacht. Op 22 januari speelde de middenvelder zijn laatste wedstrijd voor Jong Ajax. 

Razende start van het seizoen

Misehouy begon het seizoen als een razende en was de eerste acht wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie een onbetwiste basisspeler. Jong Ajax behaalde in die acht wedstrijden maar twee punten, maar Misehouy wist veel indruk te maken en scoorde vijf keer. Helaas voor de Nederlandse Ghanees liep hij een blessure op waardoor hij in oktober en november niet meer in actie kwam. Sinds zijn laatste optreden voor het tweede elftal hoorde de buitenwereld niet veel van de jongeling, tot nu. 

Vrij spel

Het Ghanese medium SportsWorldGhana komt namelijk met het nieuws dat Ajax de middenvelder al vrij spel heeft gegeven en dat het talent nu al niet meer op De Toekomst te vinden is. Hij zou zich aan het oriënteren zijn op meerdere clubs in buiten-en-binnenland. Naast Sparta Rotterdam zijn volgens het Ghanese medium ook Lille OSC en Anderlecht geïnteresseerd. 

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties