Jutta Leerdam

Jutta Leerdam is een Nederlandse langebaanschaatsster die gespecialiseerd is in de sprintafstanden. Ze heeft indrukwekkende persoonlijke records opgesteld op de 500 meter, 1000 meter, 1500 meter, en 3000 meter. Leerdam heeft een Nederlands record op de 1000 meter met een tijd van 1:11.84, behaald in Salt Lake City, en ze is ook onderdeel van het team dat het wereldrecord op de teamsprint houdt​​.

Leerdam & Jake Paul

Leerdam heeft door de jaren heen bewezen dat ze een top schaatsster is, ondanks de media-aandacht die ze ontvangt. Ze benadrukt dat sport altijd op de eerste plaats komt in haar leven, zelfs boven haar sociale media-activiteiten en relaties. Jutta heeft een relatie met Jake Paul, waarbij ze aangeeft dat deze relatie sterk is, ondanks de fysieke afstand tussen hen.
Ze hebben veel telefonisch contact, aangezien ze niet op hetzelfde continent wonen. Leerdam bezocht Paul in de Verenigde Staten om een van zijn bokswedstrijden bij te wonen, maar benadrukt dat haar trainingschema's haar doorgaans verhinderen om veel te reizen. Hun relatie lijkt haar focus op schaatsen niet te hinderen, aangezien ze vastbesloten blijft om haar prestaties op het ijs te verbeteren​

Nieuws

Voetbalwedtips

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties