[Video] Spektakel op Anfield | Zeven goals, blunderende keepers en een ouderwetse Benzema

Wedden op voetbal
dinsdag, 21 februari 2023 om 22:34
copyright proshots 19975109
In de competitie draaien zowel Liverpool als Real Madrid stroef en dus werd vooraf een vraagteken gezet boven dit topaffiche. Zou het een schaakspel worden of durven beide ploegen de aanval te zoeken? De eerst helft op Anfield is uitgedraaid op een waar spektakelstuk met vier doelpunten. De openingsgoal van Nunez was er één om in te lijsten en de 2-0 werd Liverpool cadeau geschonken door een gigantische blunder van doelman Thibaut Courtois. Real Madrid kwam terug tot 2-2 mede dankzij de blunderende Liverpool-keeper Alisson Becker. Na rust ging het doelpuntenfestijn rustig verder.
Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+