Beste Serie A wedtips | Lazio komt niet verder dan gelijkspel bij degradatiekandidaat

Wedden op voetbal
maandag, 06 februari 2023 om 12:49
lautaro
In de Serie A lijkt Napoli verzekerd van het landskampioenschap, maar daarachter kan nog van alles gebeuren. De competitie zag Juventus al afhaken in de strijd om de Champions League, maar tussen plek twee en plek zes zit slechts drie punten verschil. In speelronde 21 is de meest in het oog springende wedstrijd de Derby della Madonnina: de derby om Milaan. Internazionale speelt thuis tegen AC Milan, dat alleen op papier uitspeelt, daar ze het San Siro Stadion delen. Wij hebben de beste wedtips voor de Serie A speelronde 21 voor je uitgezocht, mét uitleg. In de afgelopen weken hadden wij 80%100%60% en 60% goed voorspeld, deze keer willen we weer voor de 100% gaan!

Onderbouwing wedtips

Cremonese heeft dit seizoen nog geen enkele wedstrijd gewonnen. De laatste vijf wedstrijden haalden ze bovendien maar één punt, terwijl Lecce veel minder tegendoelpunten krijgt, meer doelpunten scoort, en meer punten pakt. Ook pakte Lecce de afgelopen vijf wedstrijden vijf punten. Zelfs als dit gelijk wordt krijg je door de draw no bet nog je inzet terug.
Oorspronkelijk hadden we hier staan dat Napoli beide helften wint, maar de tweede helft alleen al geeft een mooie quotering, en is volgens de statistieken veiliger. Gemiddeld scoort Spezia in eigen huis slechts in 20% van de tweede helften, tegen 80% van de eerste helften in eigen stadion. Ze wisten pas twee doelpunten te maken na rust. Bovendien scoort Napoli in uitwedstrijden vaker in de tweede helft dan de eerste helft (70% om 60%), waardoor het aannemelijk is dat 1. Spezia niet of nauwelijks scoort en 2. Napoli scoort, waardoor Napoli wint de tweede helft erg aantrekkelijk is.
Fiorentina-Bologna is een aparte wedstrijd, vanwege de underdogpositie van Bologna. Dat is opmerkelijk, omdat de club meer scoort dan Fiorentina (30 om 22), de laatste vijf wedstrijden een beter doelsaldo heeft (4-6 voor Fiorentina en 6-5 voor Bologna) én meer punten pakt, waardoor deze wedopties met bijbehorende quoteringen erg interessant worden. Door de winst of gelijkspel heb je met beide opties nog een torenhoge verdubbelaar.
Lazio staat derde met een doelsaldo van +20, Verona staat achttiende, met een doelsaldo van -14. De laatste vijf wedstrijden is Verona iets beter in vorm dan gemiddeld in het seizoen, maar dat is Lazio ook. Lazio scoort veel én krijgt weinig tegendoelpunten, waardoor wij deze quotering te mooi om waar te zijn vonden.
Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+