Beste Serie A wedtips: Kunnen we weer een 100% score behalen?

Beste Serie A wedtips: Kunnen we weer een 100% score behalen?

De Serie A is pas achttien speelrondes onderweg en nu al lijken een aantal zaken zo goed als zeker. Cremonese heeft nog geen enkele overwinning behaald en de kans op degradatie is voor hen bijna net zo groot als de kans dat Napoli kampioen wordt. De Napolitanen gaan ruim aan kop, met een gigantisch hoog doelsaldo en flitsend spel. Daarachter staan zes clubs binnen vier punten van elkaar, die gaan uitmaken wie de overige drie Champions League-plaatsen pakken. Speelronde 19 levert zelfs een heuse topwedstrijd op tussen nummer drie Juventus en nummer zes Atalanta. De vorige twee speelrondes hadden we maar liefst 80% en 100% van de wedtips goed, zullen we deze keer weer zo'n hoge score halen? Dit zijn volgens ons de beste wedtips van speelronde 19 van de Serie A, mét uitleg.

Beste Serie A wedtips

Wedstrijd Weddenschap Quotering Resultaat
Verona-Lecce Lecce: Wint of gelijkspel 1.63
Salernitana-Napoli Napoli meer dan 2.5 doelpunt 2.02
Fiorentina-Torino Torino scoort 1.53
Sampdoria-Udinese Draw no bet: Udinese 1.54
Lazio-AC Milan Lazio: Wint of gelijkspel 1.67

Onderbouwing wedtips

Verona is de nummer achttien, Lecce staat veertiende. Daar houden de vergelijkingen wel een beetje op. Het doelsaldo van Verona (-16) is een stuk slechter dan dat van Lecce (-2), en eerstgenoemde krijgt veel meer tegendoelpunten (31) dan de tegenstander van zaterdag (20). Als we bovendien kijken naar de vorm kunnen we niet anders dan deze tip geven: Lecce heeft de afgelopen vijf wedstrijden elf punten gehaald, Verona maar vier. In die reeks moest Lecce bovendien tegen drie (!) ploegen uit de top zes. Tegen AC Milan (2-2), Lazio (2-1 winst) en Atalanta (2-1 winst) liet de ploeg haar klasse zien, waardoor winst of gelijkspel voor Lecce een zekerheidje lijkt.

Het eerste kampioenschap sinds Diego Maradona nog zijn klasse bij Napoli etaleerde lijkt aanstaande. Napoli staat op maar liefst 47 punten in 18 wedstrijden, heeft een doelsaldo van +30, en won afgelopen weekend nog met 5-1 van concurrent Juventus. Salernitana staat zestiende, met de meeste tegendoelpunten van de competitie. Al zes wedstrijden op rij werd er niet gewonnen, met de 8-2 nederlaag tegen Atalanta als dieptepunt. Met de huidige vorm van beide ploegen, en de stootkracht voorin die Napoli ter beschikking heeft, is het aannemelijk dat Napoli meer dan 2.5 keer gaat scoren tegen Salernitana.

Fiorentina-Torino is een typische 1-1 wedstrijd. Beide ploegen hebben hetzelfde aantal punten, bijna hetzelfde doelsaldo, en vergelijkbare statistieken qua doelpunten voor en tegen (iets meer dan 1.0 per wedstrijd). Een 1-1 tippen is echter te riskant, maar een doelpunt van Torino levert nog een mooie quotering op.

Sampdoria bungelt ergens onderaan, wist dit seizoen pas twee keer te winnen, en scoorde pas acht doelpunten in achttien wedstrijden. Udinese doet het een stuk beter. Al 26 keer wist het team te scoren, en het heeft evenveel verliespartijen als bijvoorbeeld Internazionale (5 van de 18). Daarom is de draw no bet een goede optie. Mocht het onverhoopt gelijk worden, krijg je alsnog je inzet terug. Een overwinning voor Udinese is echter zeer aannemelijk.

Weinig mensen hadden waarschijnlijk verwacht dat wij Lazio zouden tippen hier, vooral als je kijkt naar de tegenstander. Lazio wordt echter behoorlijk onderschat dit seizoen. De ploeg staat slechts een paar punten onder hun tegenstander uit Milaan, krijgt zeer weinig tegendoelpunten, en heeft bovendien een beter doelsaldo. Ook spelen ze thuis, terwijl AC Milan als uitploeg redelijk kwetsbaar lijkt. Zo stonden ze vorige wedstrijd binnen 23 minuten met 2-0 achter tegen nummer veertien Lecce, en is hun track record in uitwedstrijden 4-4-1. Bovendien weet Milan al vier wedstrijden op rij niet te winnen.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.