De beste Serie A wedtips: Kan Juventus zich oprichten na mokerslag van de Italiaanse bond?

De beste Serie A wedtips: Kan Juventus zich oprichten na mokerslag van de Italiaanse bond?

Er gebeurde extreem veel afgelopen speelronde in de Serie A. Napoli staat ineens twaalf punten los van de concurrentie, nadat naaste achtervolger AC Milan verloor van Lazio. Dat hadden wij al voorzien. Verrassender was het feit dat Juventus in één klap kansloos is voor de titel, doordat de club maar liefst 15 punten in mindering kreeg door gerommel met de boekhouding. Deze speelronde is de blikvanger de wedstrijd tussen Napoli en het stugge AS Roma. Vorige speelrondes hadden we 80%, 100% en 60% goed voorspeld, kunnen we dit keer weer hoge percentages behalen? Hier volgen onze beste wedtips voor speelronde 20 van de Serie A, met uitleg.

Beste Serie A wedtips speelronde 20

Wedstrijd Weddenschap Odds Resultaat
Cremonese-Internazionale Internazionale wint 1.48
AC Milan-Sassuolo Beide teams scoren 1.73
Juventus-Monza Juventus meer dan 1.5 doelpunt 1.71 X
Juventus wint 1.55 X
Lazio-Fiorentina Draw no bet: Lazio 1.50 - gelijkspel, dus je krijgt je inzet terug

Onderbouwing wedtips

Cremonese heeft nog geen enkele wedstrijd gewonnen en staat onderaan. Internazionale staat vierde, en scoorde dit seizoen al 38 keer, terwijl Cremonese al 33 tegendoelpunten kreeg. Cremonese heeft bovendien slechts vier doelpunten gescoord in negen thuiswedstrijden, het komt dus lastig tot scoren. Daarom verwachten wij een overwinning van Internazionale.

AC Milan en Sassuolo zijn twee ploegen in een dramatische vorm. Geen van de laatste vijf officiële wedstrijden van de ploeg uit Milaan werd gewonnen. De laatste vijf competitieduels kreeg AC Milan bovendien tien tegendoelpunten, terwijl het zelf acht keer scoorde. Sassuolo haalde de afgelopen vijf wedstrijden slechts een enkel punt, maar scoorde wel in drie van de laatste vier wedstrijden. AC Milan zal gerust wel scoren, en wij verwachten dat Sassuolo dat ook gaat doen.

Juventus kreeg dan wel vijftien punten aftrek, toch is het qua selectie een titelkandidaat. De ploeg krijgt weinig tegendoelpunten, en is in eigen huis extreem solide, met 24 punten uit tien wedstrijden en een doelsaldo van +18. Monza is de laatste tijd goed in vorm, maar is vooral als het ergens op bezoek moet gaan kwetsbaar. Gemiddeld krijgen ze in uitwedstrijden bijna 2.0 tegendoelpunten per wedstrijd. Het won wel de heenwedstrijd van Juventus, maar dat was in eigen huis, en bovendien kreeg Juventus toen al in de veertigste minuut een rode kaart. We denken dat de Oude Dame de ellende van de puntenaftrek van zich af wil spoelen met een ruime overwinning.

Lazio won afgelopen weekend nog ruim van AC Milan, staat op een uitstekende derde plaats, en heeft een doelsaldo van +20, met opvallend weinig tegendoelpunten. Fiorentina staat elfde, krijgt meer tegendoelpunten dan dat het zelf scoort (21-25 aan doelsaldo), en pakte slechts vier punten in de laatste vijf wedstrijden. De heenwedstrijd eindigde bovendien in 0-4 voor Lazio. Met de draw no bet optie krijg je alsnog je geld terug als duel in een gelijkspel eindigt, maar wij zien Lazio absoluut niet verliezen.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Poll

Ga jij een of meerdere van deze wedtips spelen?

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.