Update favorieten ATP Miami: VDZ krijgt zelfs na winst op nummer vier megaquotering

Update favorieten ATP Miami: VDZ krijgt zelfs na winst op nummer vier megaquotering

Na het masterstoernooi van Indian Wells staat meteen het volgende grote ATP-1000 toernooi op het programma. De tennissers zijn afgereisd naar Miami waar de komende anderhalve week veel punten voor de wereldranglijst te verdienen zijn. Slechts één Nederlander is actief in het hoofdtoernooi en dat is Botic van de Zandschulp.

Ook in Miami moeten we het doen zonder Novak Djokovic. De Serviër ervaart nog altijd problemen nadat hij weigerde een coronavaccinatie te nemen. De autoriteiten in de Verenigde Staten zijn bijzonder streng en hebben Djokovic laten weten ook dit jaar niet welkom te zijn. Gelukkig zijn alle andere wereldtoppers wel aanwezig en kunnen we ons opmaken voor twaalf dagen toptennis.

Carlos Alcaraz won vorige week het masterstoernooi van Indian Wells en heroverde daarmee de eerste plaats op de wereldranglijst. Echter moet de Spanjaard vol aan de bak in Miami omdat hij daar 1000 punten te verdedigen heeft. Een voortijdige exit zou de nummer één positie op de ranking weer doen overdragen aan Djokovic. Alcaraz versloeg in Indian Wells dé man in vorm, Daniil Medvedev. Ook in Miami is de Rus weer van de partij en zal hij uit zijn op revanche.

Griekspoor kiest voor gravel

De als 26e geplaatste Botic van de Zandschulp is de enige actieve Nederlander in het enkelspel in Miami. In de eerste ronde heeft de Veenendaler een bye. De tegenstander in ronde twee komt voort uit de partij tussen Alexei Popyrin en Mikael Ymer. Tallon Griekspoor laat het toernooi in Amerika aan zich voorbij gaan. De Noord-Hollander kiest ervoor om zich alvast te gaan voorbereiden op het gravelseizoen dat aanstaande is na de mastertoernooien. Gijs Brouwer probeerde zich via de kwalificaties te plaatsen voor het hoofdtoernooi. Die missie strandde al snel na een kansloze nederlaag tegen Benoit Paire.

Update 27-03 Favorieten eindzege Miami

Het ATP-toernooi in Miami heeft al enkele verrassingen opgeleverd, met name de zege van Botic van de Zandschulp op de nummer vier van de wereld, Casper Ruud, in de derde ronde. De overige favorieten zitten nog wel in het toernooi, waardoor Van de Zandschulp weinig kansen toegedicht worden om het toernooi te winnen.

Naam tennisser Quotering
Carlos Alcaraz 2.20
Daniil Medvedev 3.25
Jannik Sinner 8.50
Stefanos Tsitsipas 15.00
Felix Auger-Aliassime 17.00
Herbert Hurkacz 23.00
Andrey Rublev 23.00
Holger Rune 23.00
Botic van de Zandschulp 91.00

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.