Tennistoptalenten Sinner en Alcaraz staan voor een nieuwe thriller

Tennistoptalenten Sinner en Alcaraz staan voor een nieuwe thriller

Ze zijn de next generation, Jannik Sinner en Carlos Alcaraz. De toptalenten uit het tennis ontmoeten elkaar zaterdagavond in Indian Wells in de halve finale en het belooft opnieuw een spektakelstuk te worden. Sinner en Alcaraz spelen immers bijna alleen maar thrillers tegen elkaar.

De head to head staat momenteel op 2-2, waarbij Sinner een keer op gravel heeft gewonnen en een keer op gras. Daarentegen trok Alcaraz twee keer aan het langste eind op hardcourt, wat ook de ondergrond is van Indian Wells. De mooiste partij die de heren speelden was op Wimbledon vorig jaar toen Sinner de Spanjaard versloeg in de vierde ronde, 6-1 6-4 6-7 (8) 6-3.

Sinner en Alcaraz zijn beide zeer goede baseline-spelers en hebben redelijk dezelfde speelstijl. Hun spijkerharde forehand is hun grootste wapen, maar ze zijn allebei zeer goed in staat om lange rally's te spelen. Juist die combinatie zorgt vaak voor prachtige lange rally's.

Alcaraz plaatste op Instagram een bericht over opkomende rivaliteit. 'Ik ga hem pushen om een betere speler te worden, net zoals Djokovic, Rafa (Rafael Nadal, red), en Federer deden', zegt hij over de Italiaan. 'Het gaat een geweldige rivaliteit worden.'

Tekst gaat verder onder het bericht.

De wedstrijd begint om 23.00u Nederlandse tijd. De odd voor een zege van Alcaraz is 1.50 tegen Sinner's 2.62. Dat is opmerkelijk, want de kansen lijken 50-50. We tippen daarom dat Sinner meer dan 11.5 games pakt. Die weddenschap staat tegen een odd van 1.72 bij Bet365.

De andere halve finale gaat tussen Daniil Medvedev en Frances Tiafoe. De Rus heeft achttien (!) wedstrijden op rij gewonnen en is de grote favoriet met een odd van 1.25. Als Medvedev het toernooi wint (2.25), dan pakt hij zijn vierde toernooizege op rij. Ook versloeg hij Novak Djokovic voor het eerst dit jaar.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.