Wedden op tennis

Op deze pagina staan tips om te wedden op tennis. Onze kenner Sjoerd Valkering houdt de laatste uitslagen bij en kan daarmee een redelijke voorspelling doen van de naderende Grand Slams. Hij heeft wel een voorkeur voor opstandige mannetjes als Novak Djokovic, maar houdt zelf zijn racket wel heel op de baan. De tips op te wedden op tennis worden meestal in dezelfde week als het toernooi gegeven. 
Valkering volgt de Grand Slams tot aan de ATP 250-toernooien. Hierdoor is hij goed op de hoogte over welke tennissers in goede vorm zijn en weet hij op welke banen de spelers het beste uit de voeten kunnen. Ook is hij op de hoogte van de grote talenten die er momenteel aan staan te komen in het internationale tennis en welke spelers een beetje over de top aan het raken zijn. 

Voorbeeld tennis wedtips

Enkele voorbeelden van tips over wedden op tennis die zijn gegeven zijn bijvoorbeeld dit artikel in februari toen Djokovic en Daniil Medvedev voor het eerst streden om de nummer één positie op de ATP-ranking. Een ander artikel in 2022 ging over het komende seizoen waarbij is voorspelt welke tennissers het dit jaar goed gaan doen in de ATP-tour. Onder andere Jannik Sinner en Felix Auger-Alliasime worden hier getipt. 

Nieuws

Voetbalwedtips

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties