Herboren Antony krijgt hoogste cijfer van Britse krant, Ten Hag wordt overgeslagen

vrijdag, 05 april 2024 om 16:04
antony
The Manchester Evening News heeft met veel interesse gekeken naar de wedstrijd tussen Manchester United en Chelsea, die dankzij twee superlate doelpunten van Cole Palmer in een 4-3 overwinning voor The Blues eindigde. De krant vond de ploeg goed spelen, deelt veel voldoendes uit en voornamelijk Antony kan op lovende kritieken rekenen.
In een zee van zesjes zijn er enkele spelers die er positief bovenuit staken of negatief door de mand vielen. Diogo Dalot, die de penalty veroorzaakte die de late 3-3 in de 100ste minuut betekende, krijgt bijvoorbeeld een 4. 'Hij had het lastig tegen de frivole Cole Palmer, maar herpakte zich met een fantastische voorzet op Fernandes en was in de tweede helft vrij stabiel, totdat hij op onhandige wijze een penalty veroorzaakte in de extra tijd.'
Antony werd regelmatig verguisd in het verleden, maar krijgt nu met een 8 het hoogste cijfer. 'Gaf een penalty op naïeve wijze weg, maar dit was een van zijn beste optredens voor United tot nu toe en hij had een aandeel in beide doelpunten in de eerste helft voordat hij in de tweede helft op magistrale wijze Garnacho assisteerde.' Diezelfde Garnacho krijgt overigens ook een acht, dankzij zijn beide doelpunten.
Ten Hag krijgt geen cijfer, wat wellicht een typefout is. Wel kan hij rekenen op kritiek die voornamelijk positief is. 'Hij koos een voornamelijk logische basisopstelling en het opstellen van Antony was gerechtvaardigd omdat de Braziliaan een van zijn beste wedstrijden voor United speelde.'