Het is wel érg gezellig op Ibiza: 'Tillman en vrouw van ESPN-analist hebben het wel erg leuk gehad'

Boulevard
vrijdag, 17 mei 2024 om 15:15
copyright proshots 23436246
De afgelopen week is er veel controverse ontstaan over het feit dat de PSV-selectie met nog één wedstrijd te spelen op vakantie is in Ibiza. De gehele selectie is mee, inclusief staf. Dat sommige spelers het éxtra naar hun zin hebben, schijnt door via een gerucht uit het juicecircuit. Malik Tillman en perschef Sanne Clements zouden het namelijk erg gezellig hebben gehad samen. 
Yvonne Coldewijer beweert op haar juicekanaal dat de vrouw van ESPN-analist Kees Luijckx een scheve schaats heeft gereden met Tillman. Clements was dus ook mee naar Ibiza en het gerucht gaat dat de speler en de perschef elkaar hebben opgezocht. Dat gebeurde in eerste instantie tijdens een feest in club Usuhaïa. Tillman had sowieso al wat te vieren, want hij werd afgelopen week definitief vastgelegd door de Eindhovenaren. 

Tekst en uitleg

'Van betrouwbare bronnen hebben wij gehoord dat Sanne Clements gisteren vreemd is gegaan met voetballer Malik Tillman!', pakt Coldeweijer uit. 'De selectie en de staf van PSV zijn momenteel op Ibiza en Sanne, de vrouw van Kees, is werkzaam voor PSV'.

Stapje verder?

Het gaat volgens het juicekanaal zelfs nog een stapje verder. 'Gisteren waren ze bij Ushuaïa en daar hadden Sanne en Malik het al gezellig met elkaar. Daarna is het volgens onze bronnen een stapje verder gegaan op de hotelkamer.' Hoe betrouwbaar de bronnen van Coldeweijer in dezen zijn, valt wel te betwijfelen, maar wellicht is het laatste woord over de vermeende affaire nog niet gesproken.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties