Beune kraakt keuze Leerdam: 'Ik denk niet dat het slim is'

Sportnieuws
dinsdag, 25 juni 2024 om 21:40
copyright proshots 23688465
Jutta Leerdam traint alleen voor het nieuwe schaatsseizoen nadat ze vertrok bij Schaatsteam Jumbo. Ze besloot 'haar hart te volgen' en solo verder te gaan. Collega-schaatsster Joy Beune heeft daar haar bedenkingen bij en noemt de keuze zelfs 'niet slim'.
Het scheelde niet veel of Beune en Leerdam waren teamgenoten geworden. Leerdam voerde gesprekken met Team IKO, maar besloot na goede gesprekken uiteindelijk niet te tekenen bij het team. Daarom bereidt ze zich nu alleen voor op het nieuwe schaatsseizoen.
Beune was afgelopen zondag te gast bij het Radio 1-programma De Perstribune van Omroep MAX om vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen. Daar kwam de keuze van Leerdam ook ter sprake. Beune kreeg de vraag of zij hetzelfde had gedaan: 'Nee, dat had ik nooit gedaan. Het is een dappere beslissing, maar ik weet niet of ik het slim vind.'
Toen presentatrice Margreet Reijntjes haar wat verder doorvroeg, liet Beune meer van haar mening zien: 'Nee, ik denk niet dat het slim is. Ik heb mensen om me heen nodig om mee te trainen en te schaatsen. Het wordt lastig om dat helemaal alleen te doen.'

Jake Paul

Leerdam heeft een relatie met bokser en influencer Jake Paul. De Amerikaan woont aan de andere kant van de wereld en Leerdam hoeft aan niemand meer verantwoording af te leggen als ze besluit hem daar op te zoeken.
Krijg 50 of 100x je inzet terug als Nederland wint van Oostenrijk! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties