Jake Paul wacht niet op Mike Tyson en stapt over een maand alweer de ring in

Sportnieuws
dinsdag, 18 juni 2024 om 20:00
copyright proshots 25166899
Jake Paul zal alsnog in juli in actie komen. De vriend van Jutta Leerdam zou aanvankelijk boksen tegen de legendarische Mike Tyson, maar dat gevecht werd uitgesteld vanwege de gezondheid van de 57-jarige Tyson. Er is nu een vervanger gevonden voor het gevecht op 20 juli.
De 27-jarige Paul heeft dinsdag aangekondigd dat hij het zal opnemen tegen Mike Perry, een 32-jarige MMA-vechter en bare-knuckle-bokser. Perry heeft echter sinds 2015 niet meer gebokst en zijn laatste UFC-wedstrijd was drie jaar geleden. Toch heeft hij zijn vijf meest recente gevechten in het Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC) gewonnen.
Op 31 mei werd bekend dat het gevecht tussen Jake Paul en Mike Tyson, oorspronkelijk gepland voor 20 juli, niet door zou gaan vanwege Tyson's gezondheidsproblemen. Vorige week werd een nieuwe datum vastgesteld: 15 november.
Voorafgaand aan het gevecht met Tyson in november, zal Paul dus eerst de ring betreden tegen Perry. The Problem Child, zoals Paul's bijnaam luidt, heeft tot nu toe tien keer gevochten en won negen keer, waarvan zes via knockout. Zijn enige nederlaag kwam tegen Tommy Fury in 2023, een van de weinige tegenstanders van vergelijkbare leeftijd.

Perry kent geen geweldig record

Met Mike Perry lijkt Paul weer een tegenstander te hebben gevonden die mogelijk als 'boksbal' zal fungeren. Perry's professionele MMA-record is 14 overwinningen, 8 nederlagen en 0 gelijke spelen. Zijn laatste twee UFC-wedstrijden verloor Platinum. Sinds zijn debuut bij BKFC in 2022, heeft hij al zijn gevechten gewonnen. Onlangs versloeg hij Thiago Alves bij BFC Knucklemania IV. De vraag blijft of hij ook met bokshandschoenen kan winnen.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties