Mike Tyson doet bizarre onthulling in aanloop naar gevecht: 'Jake Paul bezorgde mij een erectie'

Sportnieuws
zaterdag, 18 mei 2024 om 18:04
jake paul mike tyson
Bokslegende Mike Tyson staat over ongeveer twee maanden in de ring met Jake Paul. Tijdens een persconferentie deed Tyson een bizarre uitspraak over de vriend van schaatsster Jutta Leerdam. De voormalig wereldkampioen gaf aan dat hij ooit een 'erectie' heeft gekregen van zijn 27-jarige tegenstander.
Tyson beweerde dat een dansende Jake Paul hem ooit ’een erectie’ bezorgde toen hij een video zag van de YouTuber. Dat zou zijn geweest toen de nu boksende Jake Paul pas 16 jaar oud was. Het tweetal wisselde donderdagavond beledigingen uit in Texas, terwijl ze een voorproefje gaven van hun gevecht in het stadion van de Dallas Cowboys, dat 80.000 zitplaatsen telt. De 27-jarige Jake Paul zei eerst grappend dat hij ’Mikes grote, sappige lippen wel wilde kussen’. De moderator wendde zich vervolgens tot Tyson voor een antwoord, en de 57-jarige voormalig zwaargewichtkampioen maakte toen zijn bizarre onthulling.
Het Texas Department of Licensing and Regulation bestempelt het gevecht als een professioneel gevecht, al zullen acht rondes van twee minuten worden gehouden in plaats van tien of twaalf rondes van elk drie minuten. De handschoenen zullen zwaarder zijn (14 ounces in plaats van 10), wat de kracht van de stoten zou moeten verminderen. Tyson ging in 2005 met pensioen.

Paul gebrand om Tyson te verslaan

Paul bouwde een aanzienlijke aanhang op als YouTube-influencer voordat hij vier jaar geleden aan een professionele bokscarrière begon. Tyson was van 1987 tot 1990 de onbetwiste wereldkampioen zwaargewicht. 'Ik respecteer Mike', zei Paul. 'Maar het is tijd. Het is nu mijn tijd. Ik zal de boeken ingaan als de man die Mike Tyson voor de laatste keer heeft neergehaald.'

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties