Wie volgt Lewandowski op als topscorer in de Bundesliga?

Wie volgt Lewandowski op als topscorer in de Bundesliga?

De voorbije jaren was de vraag zeer eenvoudig te beantwoorden wie de topscorer van de Bundesliga zou worden. Zet je geld op Robert Lewandowski en je wist dat je aan het einde van het seizoen een leuk zakcentje extra binnen had. Maar de Pool heeft Bayern München verlaten en dus wordt het interessant om te kijken wie zijn opvolger gaat worden. De wedkantoren zien Sadio Mane als de grootste kandidaat.

Twaalf seizoenen lang mocht de voetballiefhebber genieten van de kunsten van Robert Lewandowski in de Bundesliga. In 2010 maakte de Poolse spits de overstap van Lech Poznan naar Borussia Dortmund. In de vier seizoenen voor Dortmund scoorde Lewandowski 74 treffers. Daarmee speelde hij zich in de kijker bij grote concurrent Bayern München dat hem in 2014 aantrok. Wat volgde waren acht seizoenen waarin de productie ongekend hoog was en met de jaren alleen maar meer en meer werd. In acht seizoenen Bayern is de teller in Bundesliga-verband gestopt op 238 doelpunten!

Sadio Mane werd gehaald als opvolger van de naar FC Barcelona vertrokken Lewandowski. De Senegalees is minder productief, maar zijn cijfers bij Liverpool zijn niet verkeerd. In zes seizoenen wist Mane maar liefst 90 keer te scoren voor The Reds in de Premier League. Alle ogen zullen dit jaargang gericht zijn op Mane die bij de wedkantoren de grote favoriet om Lewandowski op te volgen (odd 4.50.) Op plaats twee staat Bayer Leverkusen-aanvaller Patrik Schick die vorig seizoen goed was voor 24 doelpunten.

Favorieten topscorer Bundesliga seizoen 2022/2023

Speler Odd topscorer Bundesliga seizoen 2022/2023
Sadio Mane (Bayern München) 4.50
Patrik Schick (Bayer Leverkusen) 6.00
Serge Gnabry (Bayern München) 8.00
Christopher Nkunku (RB Leipzig) 11.00
Karim Adeyemi (Borussia Dortmund) 11.00
Miguel Andre Silva (RB Leipzig) 15.00

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.