Krijg bijna twee keer je inzet terug als Nederland wint van de Verenigde Staten!

Krijg bijna twee keer je inzet terug als Nederland wint van de Verenigde Staten!

Met zeven punten uit drie duels heeft het Nederlands elftal zich op eenvoudige wijze geplaatst voor de achtste finales op het WK voetbal 2022 in Qatar. Het echte werk gaat nu beginnen en de mannen van bondscoach Louis van Gaal moeten de vorm gaan tonen die in de poulefase nog niet zichtbaar was. Het duel met de Verenigde Staten oogt op papier als een haalbare opdracht, maar dit WK staat bol van de verrassingen en dus is Oranje gewaarschuwd.

Dat het nog niet loopt bij het Nederlands elftal is goed af te zien aan de prognoses van de wedkantoren. Oranje bungelt steevast rond de zevende plaats op het lijstje met kanshebbers voor de eindzege en komt niet in de buurt van de topfavorieten Brazilië, Argentinië en Frankrijk. De odd van 21 bij een eindzege van Nederland op het WK is tekenend voor het geringe vertrouwen bij de wedkantoren. Favoriet Brazilië krijgt een odd van 3.75, nummer twee Argentinië 6.00 en een nieuwe eindwinst van Frankrijk geeft je 6.50 keer je inzet terug.

Voor het duel met de Verenigde Staten is Oranje favoriet, maar niet met een grote marge. Je krijgt maar liefst 1.95 keer je inzet terug als Nederland weet te winnen van de VS. Een gelijkspel levert een odd op van 3.30 en een overwinning voor de VS 4.50. Het is uiteraard ook mogelijk dat Nederland zich plaatst door middel van de verlenging en/of strafschoppen. Alle mogelijke scenario's hebben we overzichtelijk gemaakt.

Weet Cody Gakpo wederom te scoren voor Oranje in het duel met de VS? Dan krijg je 4.33 keer je inzet terug!

Manier van kwalificeren Nederland Verenigde Staten
90 minuten 1.95 4.50
Verlenging 10.00 19.00
Strafschoppen 10.00 10.00

Nog geen account bij Jack's? Profiteer nu van deze welkomstaanbieding. Krijg 50 keer je inzet terug als Nederland wint van de Verenigde Staten (max. 1 euro inzet). Klik hier om de actievoorwaarden te lezen.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Wil jij wedden op het WK voetbal in Qatar? Bekijk hier onze voorbeschouwingen en wedtips.

Maak elke wedstrijd van Oranje kans op 2500 euro cash door deze zes vragen in te vullen.

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.