Wedden op het WK

Wil jij wedden op het WK 2022 in Qatar? Op 20 november 2022 begint het WK voetbal en daarmee zijn er veel kansen op te wedden op het toernooi. Het Nederlands elftal speelt de openingswedstrijd tegen Senegal. Op 18 december wordt de finale gespeeld. Er doen in totaal 32 landen mee aan het WK 2022. Alle wedstrijden worden afgewerkt in acht verschillende stadions, die in vijf speelsteden staan. In totaal worden er 64 wedstrijden gespeeld. Genoeg duels om op te wedden.

Bekijk de recentste WK-odds op de site van Circus!

WK in Qatar 2022

Het WK in Qatar is zeer omstreden en leidde tot wereldwijde kritiek. Zo was er corruptie bij de toewijzing en zijn de arbeidsomstandigheden van de arbeidsmigranten slecht. Tijdens de bouw van de voetbalstadions vielen er veel doden. In Qatar wil de KNVB aandacht vragen voor belangrijke ontwikkelingen. 'Voor de arbeidsomstandigheden van de arbeidsmigranten, voor de mensenrechten, voor vrouwenrechten, voor vrijheid, voor gelijkheid', zei Marianne van Leeuwen, directeur betaald voetbal van de KNVB, in maart tegen het Algemeen Dagblad. 

Ook bondscoach Louis van Gaal vindt het onbegrijpelijk dat het WK plaatsvindt in Qatar. 'Ik vind het belachelijk dat het WK daar is. Dat we in een land spelen om "het voetbal daar te ontwikkelen", zoals de FIFA dan zegt, dat is al bullshit. Het gaat gewoon om geld en om commerciële belangen', vertelde de bondscoach van het Nederlands elftal eerder tijdens een persconferentie.

Wedden op het WK
Wedden op het WK? Check de beste odds op deze pagina van Sportbookies

Brazilië bovenaan ranglijst bookmaker, 13 keer je inzet als Oranje het WK voetbal wint

Tijdens de 64 wedstrijden in Qatar kun je uiteraard wedden op de voetbalduels! Zo kun je per wedstrijd gokken op het eindresultaat, maar daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om te wedden op de uiteindelijke winnaar van het toernooi. Voorafgaand aan het WK staat Brazilië bovenaan bij bookmaker Bet365. Als zij het WK winnen, dan krijg je 5,50 keer je inzet terug. Argentinië (6,50), Frankrijk (7,00), Spanje (9,00) en Engeland (9,00) maken de top vijf compleet. Het Nederlands elftal heeft een quotering van 13,00 om uiteindelijk het WK te winnen. 

Poll

Wie zie jij het WK winnen in Qatar?

Wedden op het WK
Neymar kan volgens de bookmakers met Brazilië een gooi doen naar de eindzege op het WK in Qatar!

Wedden dat Kane topscorer wordt tijdens dit WK voetbal?

Bookmaker Bet365 heeft ook een voorspelling gedaan over de topscorer van het aanstaande WK. De Engelse spits Harry Kane staat bovenaan bij het wedkantoor. Als de Tottenham-spits de topscorer van het WK wordt, dan ontvang je 8,00 keer je inzet terug. Kylian Mbappé volgt Kane bij Bet365, want als de Fransman de topscorerstitel pakt is de quotering 10,00. Zijn landgenoot Karim Benzema en Cristiano Ronaldo staan op een gedeelde derde plek met een quotering van 13,00 om op te wedden. Lionel Messi (15,00), Neymar (15,00) en Romelu Lukaku (17,00) zijn de andere kanshebbers. Oranje-aanvaller Memphis Depay heeft een quotering van 26,00 om op in te zetten. 

Hoe ziet het programma van Oranje eruit?

Het Nederlands elftal mag zich eindelijk weer gaan opmaken voor het WK voetbal. Hoe ziet het het programma van Oranje tijdens het grootste eindtoernooi eruit? Op 14 november zullen alle geselecteerde spelers zich melden in Zeist. Er zal dan voor het laatst op Nederlandse bodem getraind worden. Op 20 november zal de openingswedstrijd van het WK gespeeld worden tussen het gastland Qatar en Ecuador. Een dag later komt Nederland om 17.00 uur al in actie tegen Senegal. De Oranje spelers zijn tijdens hun eerste wedstrijd gelijk de grote favoriet voor de overwinning. Bij drie punten ontvang je 1.57 keer je inzet terug.  Op vrijdag 25 november speelt Oranje al haar tweede groepsduel. De mannen nemen het dan op tegen Ecuador. Ook voor dit duel zijn ze wederom de grote favoriet. Voor een nieuwe overwinning kan je 1.66 keer je inzet terug verdienen. Dinsdag 29 november speelt Oranje alweer haar laatste groepsduel tegen gastland Qatar. Het moge duidelijk zijn dat het Nederlands elftal de grote favoriet is voor de bovenste plaats in haar groep. Deze voorspelling kan je bij Bet365 1.44 keer je inzet opleveren. Zien wij onze Oranje helden uiteindelijk terug in de achtste finales van 3 tot 6 december?

Op deze pagina houden we je richting het toernooi op de hoogte van alles rondom het WK 2022!

Wedden op het WK Nieuws

Lees al het laatste nieuws over Wedden op het WK