Ten Hag wil met United revanche nemen na slechte start in Europa League

Ten Hag wil met United revanche nemen na slechte start in Europa League

Na een reeks fraaie zeges in de Premier League startte Manchester United slecht aan de poulefase in de Europa League. Vorige week donderdag werd er in eigen huis met 0-1 verloren van Real Sociedad. De gedroomde voorhoede met onder andere Cristiano Ronaldo en Antony kreeg een onvoldoende in de Britse media. Tijd voor revanche en dat kan vanavond genomen worden tegen Sheriff Tiraspol.

Een week van rust. Dat is ongekend voor de clubs in Engeland. Het overlijden van Koningin Elizabeth II legde het competitievoetbal in het Verenigd Koninkrijk plat. Heel blij zal trainer Erik ten Hag niet zijn geweest met de rustperiode, want alle duels moeten ingehaald worden in de al zo overvolle speelkalender. De teleurstelling vorige week donderdag op Old Trafford was groot na de nederlaag tegen Real Sociedad. Het vertrouwen was immers weer groot bij The Mancunians na de goede resultaten van de voorbije weken in de Premier League.

Echter zagen we ook berusting in Manchester. De poule met Real Sociedad, Omonia Nicosia en Sheriff Tiraspol is absoluut niet zwaar en ondanks de nederlaag is er het volste vertrouwen in het bereiken van de knockout-fase. In Chisinau speelt Manchester United donderdagavond tegen Sheriff Tiraspol, de verrassing in de Champions League van vorig seizoen. De ploeg uit Moldavië wist toen onder andere te winnen uit bij Real Madrid.

Antony wil zich laten zien 

De verwachting is dat United met een sterke basisopstelling zal beginnen. Aankomend weekend wordt er wederom geen competitievoetbal gespeeld en daarom hoeven er geen krachten gespaard te worden. Antony kende een ongelukkige wedstrijd tegen Real Sociedad een kreeg in de Britse media slechts een 5 als rapportcijfer. De Braziliaan wil zich laten zien en daarom verwachten wij een doelpunt van de oud-Ajacied. De odd is leuk, namelijk 2.40. Wij verwachten tevens dat United dit duel eenvoudig gaat winnen. De betoptie winst en over 2.5 goals totaal levert je een odd op van 1.80.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.