Gemengde reacties op uitgelekt nieuw thuisshirt van Feyenoord: 'Dit triggert mijn OCD'

Sportnieuws
vrijdag, 26 april 2024 om 13:51
feyenoord
Het nieuwe thuisshirt van Feyenoord is uitgelekt, blijkt uit een foto van FootyHeadlines. De Rotterdammers gaan volgend seizoen spelen in een shirt met een witte en een rode mouw, afgewisseld door een groot rood en wit vlak, met een scheiding precies op de helft. De kraag en rand van de mouwen zijn zwart. Het Feyenoordlogo zit voor de drager links, het logo van maker Castore rechts. Shirtsponsor Mediamarkt is in het midden van het tricot te bewonderen. Althans, voor het grootste deel.
De reacties op het tenue zijn wisselend. Velen vinden het een mooi shirt en het simpele design wordt geroemd. Er is slechts één detail waar vrijwel iedere Feyenoord-fan over valt: De plaats van de naam van de shirtsponsor. Het 'zonnetje', tussen de woorden 'Media' en 'Markt' in, staat niet helemaal precies in het midden. Bovendien lijkt 'Media' langer dan 'Markt'.
De commentaren zijn niet mals. 'Jammer dat het woordje Media een letter langer is dan het woordje Markt. Dat dat sterretje niet exact in het midden van het shirt zit triggert mijn OCD volle bak.' 'Mag toch hopen dat het sterretje in het midden gezet gaat worden.' en 'Dit is niet goed voor mijn OCD.' zijn enkele commentaren op het bericht op de fansite 1908.nl, dat het bericht van FootyHeadlines overgenomen had.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties