Klopp doet goed woordje voor waarschijnlijke opvolger: 'Schijnt een aardige man te zijn'

Sportnieuws
vrijdag, 26 april 2024 om 15:18
copyright proshots 25054413
Hoewel Jürgen Klopp naar eigen zeggen niets te maken heeft met de zoektocht naar zijn eigen opvolger, heeft de Liverpool-manager wel een goed woordje voor de huidige topkandidaat gedaan. Op een persconferentie in aanloop naar het duel tussen The Reds en West Ham United (zaterdag) zei de afzwaaiende trainer het een 'fijn idee' te vinden als Arne Slot het stokje volgend seizoen van hem overneemt.
Nauwelijks een paar dagen na de primeur dat Liverpool zich bij Feyenoord heeft gemeld, lijkt de overstap van Arne Slot naar de havenstad al een formaliteit. De trainer gaf donderdagavond zelf aan op een spoedig akkoord te rekenen, en het lijkt er niet op dat Feyenoord zich in de actuele onderhandelingen keihard gaat opstellen. 'De winst voor de Rotterdammers is al enorm', schrijft het AD vrijdagmiddag.

Rode loper

Als het aan de vertrekkende Jürgen Klopp ligt, is Slot alvast van harte welkom bij Liverpool. 'Hij laat Feyenoord mooi voetballen en het schijnt een aardige man te zijn', stelt hij onomwonden. 'Ik speel geen rol in de zoektocht naar mijn opvolger, maar het klinkt allemaal heel goed. Als hij het wordt, dan heeft hij de beste baan bij de mooiste club van de wereld.'

In afwachting

Doordat Feyenoord gisteren (donderdag) al is aangetreden in de Eredivisie, heeft Slot nu een paar dagen vrijaf. De trainer rekent erop dat de kogel binnen die paar dagen door de kerk is, en dat wordt zogezegd een kwestie van financiële afstemming. Naar verluidt bood Liverpool in eerste instantie negen miljoen euro op de bekerwinnaar, en verlangt Feyenoord idealiter een bedrag dat een aantal miljoen hoger ligt (en in ieder geval de tien miljoen overschrijdt).

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties