Leuke Eredivisie special | 10x je inzet terug bij minimaal 25 goals in speelronde 33

Leuke Eredivisie special | 10x je inzet terug bij minimaal 25 goals in speelronde 33

De voetballiefhebbers zullen niet blij zijn dat het einde van het seizoen nadert. Maar bij een aantal clubs is die gedachte heel anders. Nog twee speelronden zijn er te gaan in de Eredivisie waarvan woensdagavond de eerste is. En helaas betekend dat ook dat we na het aankomende weekend geen mooie wedtips meer kunnen geven van de Eredivisie. Toch wel één van de leukste competities om een gokje op te wagen. Daarom nemen we het er nu nog eens van en hebben wij voor jou bekeken wat de beste wedtip is per duel van speelronde 33. Tevens heb we een leuke actie waarbij je 10x je inzet terug krijgt als er minimaal 25 keer gescoord worden in de gehele speelronde van woensdagavond.

In alle negen duels staat er woensdagavond nog iets op het spel. Het kampioenschap, Europees voetbal, deelname aan de play-offs en degradatie. Op alle velden wordt er volop gestreden. In onderstaande tabel tref je per wedstrijd aan wat wij de leukste wedoptie vinden. Je kan een voorspelling los spelen of er een leuke combinatie van maken om zodoende een hoge odd te creëren.

Wedstrijd Voorspelling Odd Resultaat
Ajax - Heerenveen Over 1.5 goals 1e helft 1.85
PSV - NEC Over 3.5 goals 1.90
Go Ahead Eagles - Feyenoord Feyenoord wint 1.45
FC Utrecht - AZ Beide teams scoren 1.57
FC Twente - FC Groningen Beide teams scoren 1.90 X
Cambuur - Willem II X of 2 1.50
Sparta - Zwolle Beide teams scoren 1.70 X
Fortuna Sittard - Vitesse Over 0.5 goals 1e helft 1.35
RKC Waalwijk - Heracles 1 of X 1.40

10x je inzet terug bij doelpuntrijke avond in de Eredivisie

In samenwerking met Jack's hebben wij een leuke special voor nieuwe klanten klaar staan. Als er minimaal 25 doelpunten vallen in speelronde 33 dan krijg je 10x je inzet terug. Wij achten deze kans zeer groot! Deze weddenschap kan alleen via onderstaande link geactiveerd worden.

Krijg 10x je inzet terug bij minimaal 25 doelpunten in speelronde 33 van de Eredivisie!

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.