Gaat Oranje voetbaldwerg Gibraltar de eerste nederlaag met dubbele cijfers bezorgen?

Gaat Oranje voetbaldwerg Gibraltar de eerste nederlaag met dubbele cijfers bezorgen?

Met Gibraltar als tegenstander treft het Nederlands elftal de ideale opponent om de nare smaak van de nederlaag in Frankrijk weg te spoelen. De voetbaldwerg is slechts de nummer 200 van de wereld en kan in de Rotterdamse Kuip op een pak slaag getrakteerd worden. Maar wat levert een grote zege voor de ploeg van Ronald Koeman je op?

Gibraltar opende het kwalificatietoernooi voor het EK van volgend jaar zomer in Duitsland met een nederlaag tegen Griekenland (0-3). Bondscoach Julio Ribas formeerde vrijdag een basisploeg met spelers die in de nationale competitie uitkomen. Tien van hen voetballen voor Lincoln Red Imps, de regerend kampioen van het Brits overzees gebied. Lincoln Red Imps heeft een begroting van ruim 2 miljoen euro er werd vorig jaar in de tweede voorronde van de Conference League uitgeschakeld door Tobol uit Kazachstan. De beste spelers van de club mogen niet voor Gibraltar uitkomen. Zij hebben een Spaans of Brits paspoort.

Gibraltar is sinds 2014 lid van de UEFA en leed zes jaar geleden de grootste nederlaag, 9-0 tegen België. Twee jaar geleden speelde het Nederlands elftal twee keer tegen Gibraltar. Uit werd er met 0-7 gewonnen en in De Kuip bleef de teller steken op 6-0. De grootste overwinning ooit van Oranje was tegen San Marino. De dwergstaat werd getrakteerd op een 11-0 nederlaag. De revanchegevoelens zullen groot zijn bij de spelers van het Nederlands elftal na de kansloze 4-0 nederlaag vrijdag j.l. tegen Frankrijk. Wij verwachten ook een grote zege voor de mannen van bondscoach Ronald Koeman, maar dubbele cijfers halen lijkt ons een missie te ver. Wij hebben voor je uitgezocht of er nog iets te verdienen valt met een ruime zege van Oranje. De quoteringen zijn erg laag, maar wellicht toch de moeite waard.

Wedopties Nederland-Gibraltar

Voorspelling Quotering
Over 3.5 goals in de eerste helft 2.75
Nederland scoort minimaal zeven doelpunten 2.10
Nederland wint met dubbele cijfers 9.00

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties