Boskamp pakt Van Bronckhorst live in de uitzending aan: 'Rot toch op'

Sportnieuws
woensdag, 01 mei 2024 om 22:14
copyright proshots 22611833
Mocht Arne Slot definitief de overstap maken naar Liverpool dan zal het speculeren in Rotterdam kunnen beginnen wie zijn opvolger gaat worden. Nu al circuleren er lijstjes rond met namen van mogelijke opvolgers en één daarvan zien we eigenlijk overal terugkomen: Giovanni van Bronckhorst.
De oud-speler en trainer van de Rotterdamse club was woensdagavond te gast bij de Champions League-uitzending van RTL 7. Presentator Humberto Tan vroeg Van Bronckhorst wat hij vindt van het feit dat zijn naam veelvuldig wordt genoemd. 'Feyenoord is natuurlijk mijn club, dat weet iedereen. En net als iedereen heb ik van de laatste jaren genoten. Ik ben daar op mijn zevende binnengewandeld en dan is het zo dat mensen snel aan je denken. Maar op dit moment speelt er nog helemaal niks', weet Van Bronckhorst te melden.
Tan wil weten of Van Bronckhorst er überhaupt voor open staat op terug te keren als hoofdtrainer van Feyenoord. 'Ik heb er nog niet over hoeven nadenken. Ik heb natuurlijk een geweldige tijd gehad bij Feyenoord. Vier jaar lang als assistent en daarna vier jaar lang als hoofdcoach. En ik heb gewoon heel veel mooie momenten gehad. Die koester ik', klinkt het politiek correcte antwoord van de momenteel clubloze Van Bronckhorst.
Zijn laatste klus als trainer was in Schotland bij Rangers FC. Daar stelde Van Bronckhorst teleur en moest hij voortijdig vertrekken. Bij Feyenoord boekte de voormalig international grote successen met onder meer een landstitel. Tan vraagt vervolgens of Van Bronckhorst het lastig vindt om terug te keren naar een club waar hij succesvol is geweest. 'Ik weet niet of dat het moeilijk maakt, maar het zijn wel dingen waar je over na gaat denken. Ik ben speler geweest van Rangers en als trainer daar naartoe gegaan. En weggegaan op een manier die ik niet wilde.'

Jan Boskamp weet wat Van Bronckhorst wil

Jan Boskamp, die samen met Van Bronckhorst de analyses verzorgt rondom de Champions League-wedstrijd tussen Borussia Dortmund en Paris Saint-Germain, vindt dat zijn tafelgenoot er omheen lult. 'Hij loopt wel te zeiken van 'jaa', maar als ze hem vragen, gaat hij ernaar toe. Als Feyenoord naar hem toekomt, gaat hij het doen. Daar ben ik honderd procent van overtuigd. Hij twijfelt helemaal niet, dat moet hij hier zeggen. Rot toch op', zegt de oer-Feyenoorder op zijn typerende wijze.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties