Beste wedtips Keuken Kampioen Divisie vrijdag 3 februari

Beste wedtips Keuken Kampioen Divisie vrijdag 3 februari

De Keuken Kampioen Divisie vordert al aardig. We gaan namelijk de 23e speelronde in. Onder andere Heracles Almelo en Almere City komen in actie. Zij moeten winnen om in het spoor van PEC Zwolle te blijven. Wij hebben per duel de leukste wedtips voor je uitgezocht. Vorige week vrijdag hadden we maar liefst zeven van de acht voorspellingen correct. Laten we die lijn doortrekken!

Willem II - Helmond Sport

Bij de Tricolores loopt het totaal niet zoals gehoopt dit seizoen. Een tiende plaats is zwaar teleurstellend voor de degradant uit de Eredivisie. Vooral aanvallend draat het uiterst stroef. De spitsen Jizz Hornkamp (1 doelpunt) en Jeremy Bokila (4 doelpunten) weten het net zeer moeizaam te vinden. Afgelopen speelronde tegen Jong PSV werd er dan eindelijk eens twee keer gescoord, maar gaf de normaal redelijk stabiele verdediging drie doelpunten weg.

Ook onder de nieuwe coach Reinier Robbemond, die vlak na de winterstop Kevin Hofland opvolgde, is de weg omhoog nog altijd niet gevonden. Thuis tegen de nummer 18 Helmond Sport zou het dan moeten lukken zou je haast denken. In Helmond wist Willem II in oktober met 1-3 te winnen. Helmond Sport is echter wel goed in vorm. De laatste 5 wedstrijden werden namelijk niet meer verloren: 4 keer gelijk en 1 keer winst. Willem II kwam de afgelopen 6 wedstrijden op vroege voorsprong en we verwachten dat ze dat tegen Helmond Sport nu wel vast kunnen houden.

Wedtip:

Eerste helft / Eindresultaat – Willem II / Willem II @odds 2.25

ADO Den Haag - NAC Breda

Nog twee clubs waar ze niet tevreden zijn met de huidige positie op de ranglijst. Ook deze twee ploegen vervingen dan ook de coach. ADO haalde Dick Advocaat van stal en bij NAC werd Robert Molenaar vervangen. Eerst door Tom Lokhoff en sinds vorige week door de toch wel verrassende terugkeer van Peter Hyballa. Beide ploegen hebben de draad daarna opgepakt, want al vier wedstrijden op rij is er niet meer verloren.

Van Dick Advocaat weten we dat hij eerst de verdedigende organisatie op orde wil hebben en niet bepaald aanvallend denkt. Dat lukt heel aardig, want in de laatste 5 wedstrijden incasseerden de Hofstedelingen slechts 2 tegendoelpunten. NAC trok afgelopen weken maar liefst twee spitsen aan die erg goed weten hoe je een doelpunt maakt in de Eerste Divisie; namelijk Tom Boere en Elias Ómarsson. Het is echter de vraag of zij al aan het team gewend zijn.

Wedtip:

Aantal doelpunten minder dan 3.5 @odds 2.25

Heracles Almelo - Jong FC Utrecht

Nummer 2 Heracles zit momenteel even in de hoek waar de klappen vallen. Uit de laatste drie wedstrijden haalden de Almeloërs namelijk maar 1 schamel puntje. Het Scandinavische spitsentrio Samuel Armenteros, Emil Hansson en Nikolai Laursen scoorden gezamenlijk al 32 keer, maar staan de laatste weken droog. De achterstand op PEC Zwolle is opgelopen naar zes punten en nu moet Heracles zelfs angstvallig achterom kijken naar achtervolgers zoals FC Eindhoven en Almere City.

We verwachten dan ook dat Heracles tegen Jong Utrecht, de hekkensluiter van de ranglijst, de winst weer eens gaat pakken. In Utrecht won Heracles eerder het seizoen met 0-3. De talenten van Utrecht hebben al vier wedstrijden niet meer gewonnen: twee keer gelijk en twee keer verlies.

Wedtip:

Heracles wint handicap -1 @odds 1.90

Almere City - Jong PSV

Almere City draait goed de laatste weken. Uit de laatste 6 wedstrijden behaalde het 13 punten. De ploeg uit Almere heeft nummer twee, Heracles, weer in het vizier. Een belangrijke rol bij de opmars speelt de Surinaamse spits Jeredy Hilterman, die de laatste weken vaak scoort. Zijn totaal staat op 12 treffers dit seizoen.

Jong PSV heeft enkele talenten waarvan men in Eindhoven veel verwacht zoals middenvelder Mathijs Tielemans en spits Jason van Duiven. Laatstgenoemde maakte tegen Willem II afgelopen maandag zijn zesde seizoenstreffer. Jong PSV maakte daarmee een einde aan een reeks van 4 wedstrijden zonder overwinning (3 keer verlies en 1 keer gelijk). Toch verwachten we dat Almere City deze wedstrijd wint.

Wedtip:

Almere City wint @odds 1.66

De Graafschap - Telstar

De Graafschap staat momenteel op de 13e plaats. Dat is nog onder de komende tegenstander Telstar. Daar worden ze in Doetinchem niet blij van. De Superboeren scoren nog vrij makkelijk, namelijk 34 keer. Maar het team krijgt ook te veel tegendoelpunten, 35.

Ondanks de lagere positie is De Graafschap favoriet bij de bookmakers. Dat komt wellicht omdat Telstar zijn punten vooral thuis haalt. Wij kunnen ons dan ook wel in deze gedachte vinden.

Wedtip:

De Graafschap wint en beide teams scoren @odds 3.50

FC Dordrecht - FC Eindhoven

Eindhoven doet het net als vorig seizoen erg goed. Momenteel staan de Eindhovenaren derde en het gat naar nummer twee Heracles slinkt gestaag. Eindhoven dankt de hoge positionering vooral aan een vrij solide verdediging. Na PEC Zwolle heeft Eindhoven namelijk het minste tegentreffers.

FC Dordrecht behaalde uit de laatste vijf wedstrijden slechts 4 punten en is daardoor naar de 16e plaats afgezakt. We verwachten dan ook, net als de wedkantoren, een overwinning voor de uitploeg

Wedtip:

FC Eindhoven wint @odds 1.95

TOP Oss - FC Den Bosch

Nummer 19 ontvangt in Oss de nummer 16, FC Den Bosch. Beide ploegen hebben serieuze verdedigende problemen. Oss incasseerde al 40 tegentreffers en FC Den Bosch maar liefst 44. In deze wedstrijd kunnen dus weleens veel doelpunten vallen.

Wedtip:

Meer dan 2.5 doelpunten @odds 2.02

Jong AZ - VVV Venlo

Jong AZ doet het met een zevende plek toch wel verrassend goed. Nog nooit in de historie stonden de talenten uit Alkmaar zo hoog. Verdedigend oogt het team, zeker voor een Jong-team, redelijk stabiel. Aanvallend hebben ze bijvoorbeeld de jonge Turkse aanvaller Yusuf Barasi, die al 8 keer scoorde in 9 wedstrijden.

VVV staat vijfde. Het mist door een blessure aanvoerder Sven Braken, die de eerste seizoenshelft goed was voor 9 doelpunten en 7 assists. De bookmakers geven beide teams ongeveer gelijke kansen. Wij denken dat VVV deze wedstrijd kan winnen.

Wedtip: VVV wint @odds 2.55

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.