'Arne Slot maakt voor recordbedrag droomtransfer naar Liverpool'

Sportnieuws
zaterdag, 27 april 2024 om 9:39
arne slot
Arne Slot wordt vanaf aankomend seizoen de nieuwe trainer van Liverpool. De Engelse topclub en Feyenoord zijn tot een mondeling akkoord gekomen en zullen de deal spoedig wereldkundig gaan maken, zo weet De Telegraaf te melden. Met de transfer van de succescoach is een bedrag gemoeid van zo'n vijftien miljoen euro.
De interesse van Liverpool in de Nederlandse trainer werd de voorbije dagen niet onder stoelen of banken gestoken. Slot zelf gaf na de gewonnen wedstrijd van afgelopen donderdag tegen Go Ahead Eagles ook al openheid van zaken en liet blijken de overstap naar Anfield Road graag te willen maken. Het eerste bod van negen miljoen euro werd door Feyenoord afgeslagen, maar het vernieuwde bod konden de Rotterdammers niet weigeren. Liverpool zal een bedrag van rond de vijftien miljoen euro overmaken naar de nummer twee uit de Eredivisie.
Slot stond drie jaar aan het roer bij Feyenoord. In die periode pakte de trainer eenmaal de landstitel en werd vorige week de TOTO KNVB Beker gewonnen ten koste van NEC. De vacature van trainer bij Liverpool kwam vrij nadat Jürgen Klopp enkele maanden geleden aangaf het boek op Anfield te gaan sluiten. De Duitser kan dit seizoen nog de hoofdprijs pakken in de Premier League, al wordt het een lastig verhaal. Met nog vier duels te gaan staat Liverpool derde en heeft het drie punten achterstand op koploper Arsenal. Nummer twee Manchester City heeft nog een extra wedstrijd te spelen en staat momenteel twee punten voor op 'The Reds'.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties