Beste NBA wedtips 7 februari: geld gepakt door te profiteren van hoge odds bookmakers

Beste NBA wedtips 7 februari: geld gepakt door te profiteren van hoge odds bookmakers

De NBA is inmiddels over de helft, waardoor we nu een goede afspiegeling hebben van de kwaliteiten van elk team. Zo is de huidig kampioen Golden State Warriors in elkaar gestort, en draaien de Milwaukee Bucks en Boston Celtics zoals gewoonlijk weer bovenin mee. In de nacht van dinsdag zeven op woensdag acht februari zijn er zes wedstrijden in de NBA, en wij hebben de beste wedtips voor je uitgekozen, inclusief uitleg. Sinds deze week willen we als het kan elke dag NBA wedtips geven. Vorige keer hadden we 100% van de wedtips goed!

Beste NBA wedtips vandaag (7-2)

Wedstrijd Weddenschap Quotering Resultaat
Orlando Magic - New York Knicks New York Knicks wint 1.84
Brooklyn Nets - Phoenix Suns Nets wint 2.80 X
(Minder riskante optie) Nets +5.5 1.91

Verantwoording NBA wedtips

Orlando Magic staat dertiende (22-33) in de Eastern Conference, en staat thuis qua winst- en verliespartijen exact gelijk: 13-13. Hun tegenstander, de New York Knicks, staat zevende (29-26), en is een van de weinige teams die buitenshuis een positieve winratio heeft. Op de ranglijst qua uitwedstrijden staan de Knicks derde, met een score van 15-11. Deze wedstrijd werd al eerder dit seizoen gespeeld, toen wonnen de Knicks. We verwachten nu een nieuwe overwinning.

De Brooklyn Nets op winst zetten is iets wat de bookmakers gezien de torenhoge quotering niet verwachten, maar wij hebben een paar goede redenen om voor de underdog te kiezen. Allereerst hebben de Nets een betere win-loss ratio. De Suns doen het met 29-26 niet slecht, maar de Nets zijn ze de baas met een score van 32-21. Bovendien zijn de Nets thuis ijzersterk, met zestien gewonnen wedstrijden, tegen slechts negen verliespartijen. Phoenix Suns is buiten het eigen stadion bovendien erg kwetsbaar met een score van 10-17, een winstpercentage van slechts 37%. Nets+5.5 is een optie om meer zekerheid in te bouwen, dat houdt in dat zelfs als de Nets met vijf punten verschil verliezen, je nog steeds de weddenschap wint. Nets krijgt er namelijk virtueel 5.5 punt bij. Het levert wel een iets lagere quotering op.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties