Groot nieuws uit Manchester: United heeft beslissing genomen over toekomst Ten Hag

Sportnieuws
donderdag, 02 mei 2024 om 11:05
ten hag
De toekomst van Erik ten Hag was de afgelopen maanden uiterst onzeker door tegenvallende resultaten. Nu meldt The Athletic dat Manchester United heeft besloten dat Ten Hag ook volgend seizoen aanblijft als manager van The Red Devils. Het clubbestuur wilt hem niet ontslaan, door het gebrek aan betere alternatieven en de hoge kosten als de Nederlander wordt ontslagen.
De resultaten laten al maanden te wensen over en in de Engelse pers werd het hoofd van Ten Hag op een hakblok gelegd. Vrijwel ieder medium was het eens dat Ten Hag moest vertrekken. Nu lijkt de Nederlander toch het voordeel van de twijfel te krijgen en zijn kunsten ook volgend seizoen te mogen tonen. The Athletic schrijft wel dat het komt door de hoge kosten als Ten Hag ontslagen wordt, ook ziet het bestuur geen betere opties.

Teleurstellend seizoen

Met nog vier wedstrijden te spelen in de Premier League staat Ten Hag met Manchester United op een teleurstellende zesde plaats, wel heeft onze landgenoot de kans om de FA Cup te winnen. Op 25 mei staan de twee ploegen uit Manchester oog in oog in de strijd om de meest prestigieuze beker van Engeland. Als United de beker wint plaatst het zich direct voor de groepsfase van de Europa League. Het aanblijven van Ten Hag is echter wel slecht nieuws voor Ajax.
De Amsterdammers zagen de Nederlander als belangrijkste kandidaat om het stokje over te nemen van John van 't Schip die aan het einde van het seizoen vertrekt. Het is ook maar de vraag of Ten Hag voor een veel minder salaris terug had willen keren bij de club die hij naar de halve finale van de Champions League loodste. Met dit goede nieuws kan Ten Hag echter komende zomer gaan bouwen aan een team die mee moet gaan doen om de prijzen in Engeland.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties