NBA wedtips 6 februari: 100% score bij onze return!

NBA wedtips 6 februari: 100% score bij onze return!

De NBA is inmiddels over de helft, waardoor we nu een goede afspiegeling hebben van de kwaliteiten van elk team. Zo is de huidig kampioen Golden State Warriors in elkaar gestort, en draaien de Milwaukee Bucks en Boston Celtics zoals gewoonlijk weer bovenin mee. In de nacht van maandag zes op dinsdag zeven februari zijn er acht wedstrijden in de NBA, en wij hebben de beste wedtips van deze wedstrijden voor je uitgekozen, met uitleg.

Beste NBA wedtips vandaag (6-2)

Wedstrijd Weddenschap Quotering Resultaat
Washington Wizards - Cleveland Cavaliers Cleveland Cavaliers wint 1.74
Houston Rockets - Sacramento Kings Sacramento Kings wint 1.46
Portland Trail Blazers - Milwaukee Bucks Milwaukee Bucks wint 1.58

Verantwoording wedtips NBA

De Cavaliers staan vijfde in de Eastern Conference, de Wizards doen het met een tiende plek niet slecht. Cleveland heeft een positieve winratio (33-22), terwijl de Wizards juist meer verliezen dan winnen (24-28). Beide teams zijn goed in vorm, hoewel de Wizards de laatste twee wedstrijden verloren, tegen vergelijkbare ploegen als de Cavaliers. De eerste onderlinge match werd gewonnen door de Cavaliers na overtime, vooral Bradley Beal was toen op dreef, met 27 punten voor de Wizards. Beal is echter geblesseerd aan zijn voet, achter zijn naam staat een vraagteken. Vorig jaar eindigden de Wizards ook onder de Cavaliers, met bijna exact dezelfde statistieken als dit seizoen. Een overwinning voor de uitploeg is daarom vrij zeker te voorspellen.

De Rockets spelen thuis, en ze zijn een van de weinige teams waarbij dat juist geen voordeel is. In de Western Conference presteert alleen San Antonio Spurs slechter in eigen huis, de Rockets wonnen slechts 8 van de 26 thuiswedstrijden. De Kings zijn juist een van de weinige ploegen die buiten het eigen stadion veel punten behaalt, het meeste van alle teams in de Western Conference. De Rockets staan bovendien onderaan, terwijl de Kings met een derde plek knap bovenin meedraait. De laatste vijf onderlinge wedstrijden zijn allemaal gewonnen door de Kings, wij denken dat ze daar een zesde overwinning aan toe gaan voegen.

Milwaukee Bucks draait vrij lekker. Giannis Antetokounmpo is fit, de laatste tien wedstrijden werd er slechts eenmaal verloren, en net als voorgaande jaren draaien ze weer bovenaan mee. De Portland Trail Blazers staan elfde, in de Western Conference, en draait een vrij grijs seizoen. Het is niet slecht, maar ook verre van goed. Net als vorig seizoen zijn de Bucks favoriet voor deze wedstrijd, maar met een quotering van 1.58 is dit te mooi om te laten liggen. De vorige onderlinge wedstrijd werd bovendien ook gewonnen door de Milwaukee Bucks, en wij verwachten weer een overwinning.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties