Zweetbanden vliegen door Memphis als warme broodjes over de toonbank: 'Alles is uitverkocht'

Sportnieuws
woensdag, 12 juni 2024 om 9:00
copyright proshots 25454279
Het lijkt nu al de hype van de zomer te worden. Dit heeft alles te maken met Memphis Depay, die donderdag verraste door met een zweetband te spelen in de wedstrijd tegen Canada. Sindsdien vliegen de zweetbanden als warme broodjes over de toonbank. Mocht Oranje ver komen op het EK, kan de hype nog groter worden.
De zweetband van Memphis Depay is al dagen het onderwerp van gesprek bij Oranje. Het Algemeen Dagblad deed navraag bij verschillende winkels over de verkoop van deze banden sinds dit een item is geworden. De krant schrijft dat Feestwinkel.nl 'tussen de twee- en driehonderd' witte zweetbanden heeft verkocht sinds de aanvaller van het Nederlands elftal er een voor het eerst droeg.
Ook Intersport verkoopt nu plotseling veel zweetbanden. 'Dit weekend waren ze opeens uitverkocht,' zegt een woordvoerder. Bij Carnavalskleding.nl is er zelfs geen enkele witte zweetband meer te krijgen. 'Wat we normaal gesproken in ongeveer een maand verkopen (carnaval uitgezonderd) is gisteravond in een dag besteld. We hadden slechts 26 stuks op voorraad,' zegt mede-eigenaar Melle Schepers tegen het AD.
Profiteer van een free bet tot wel €100,- om onder andere in te kunnen zetten op het EK voetbal! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties