EK 2024 | Teleurgestelde Koopmeiners laat van zich horen na dramatisch nieuws: 'Vlammen boys!'

Sportnieuws
dinsdag, 11 juni 2024 om 19:15
teun koopmeiners
Het Nederlands elftal heeft de afgelopen 24 uur twee grote tegenslagen te verwerken gekregen. Maandagavond werd al bekend dat Frenkie de Jong niet mee afreist naar Duitsland en dinsdag kwam het nieuws naar buiten dat ook Koopmeiners niet mee gaat. De middenvelder van Oranje heeft via Instagram gereageerd op zijn absentie op het EK.
Koopmeiners raakte in de warming-up van de uitzwaaiwedstrijd tegen IJsland geblesseerd, waardoor er een streep door zijn EK gaat. Daags na dat moment meldde de middenvelder zich op Instagram. 'Wat een prachtige maand had moeten worden, is helaas veranderd in een nachtmerrie. Met enorm veel teleurstelling en verdriet heb ik de uitslag van de testen en scans vernomen. Helaas hebben die geconstateerd dat er geen mogelijkheid is om deel te nemen aan het EK 2024', zo klinkt het.
'Spelen voor het Nederlands elftal, op een eindtoernooi en met dit geweldige team zou een grote eer zijn geweest', gaat een teleurgestelde Koopmeiners verder. 'Vanaf nu zal ik net als de rest van de Oranje-fans het team aanmoedigen en steunen op weg naar een geweldig toernooi! Vlammen boys!'

Koeman roept geen vervanger op voor Koopmeiners

Bondscoach Ronald Koeman heeft nog geen vervanger opgeroepen voor Koopmeiners, terwijl Ian Maatsen De Jong vervangt bij Oranje. De linksback neemt rugnummer 20 wel over van Koopmeiners op het EK.
Profiteer van een free bet tot wel €100,- om onder andere in te kunnen zetten op het EK voetbal! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties