[Video] Assistent Mourinho pakt Gimenez hardhandig beet en krijgt rode kaart

donderdag, 20 april 2023 om 21:49
copyright proshots 20620854
In de kwartfinale tussen AS Roma en Feyenoord kende het duel na een half uur spelen een opmerkelijk incident. Salvatore Foti, de assistent-trainer van José Mourinho pakte aan de zijlijn Santiago Giménez hardhandig beet. De spits van Feyenoord leek zich behoorlijk aan te stellen, maar scheidsrechter Anthony Taylor deelde toch rood uit. Timon Wellenreuther, reservekeeper van Feyenoord, kreeg geel voor het opstootje dat ontstond. Het is al de twaalfde rode kaart dit seizoen voor iemand uit de staf van de Romeinse ploeg.
In de eerste helft probeerde AS Roma de 0-1 achterstand die het in Rotterdam opliep onschadelijk te maken. De Italianen creëerden enkele goede kansen, maar voorin ontbrak het aan scherpte. Ook Feyenoord kreeg goede mogelijkheden op de openingsgoal en liet overduidelijk blijken niet bang te zijn voor de Italiaanse grootmacht. Doelpunten heeft de eerste helft nog niet opgeleverd.
Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+