Enorm dronken verslaggever bij Dortmund levert hilarisch interview met Sancho op

Sportnieuws
donderdag, 02 mei 2024 om 10:09
greenwood
Jadon Sancho was woensdag in de halve finale van de Champions League tegen Paris Saint-Germain de absolute hoofdrolspeler. Hij scoorde niet, maar liet zijn kwaliteiten die hij niet kon tonen bij Manchester United nu wel zien. Na afloop gaf de Engelsman een interview aan CBS Sports, daar werd hij geïnterviewd door Peter Schmeichel en een aanzienlijk beschonken Jamie Carragher. 
Carragher was als verslaggever naar de wedstrijd in het Signal Iduna Park gestuurd en beleefde daar de wedstrijd vanaf de Gelbe Wand waar het bier rijkelijk vloeide. Daar vierde hij feest en zag Sancho een geweldige wedstrijd spelen. Logischerwijs was de eerste vraag uit de studio of Carragher nog wel nuchter was. Daar reageerde de Engelsman niet op en brabbelde wat, waarna hij de Borussia Dortmund-huurling er maar bij haalde. 
De dronken verslaggever overlaadt Sancho met complimenten en blijft maar doorgaan over de geweldige sfeer op de tribune bij Dortmund en het bier dat daar vloeit. Sancho weet echter dat Dortmund nog een wedstrijd moet spelen wil het zich plaatsen voor de finale van de Champions League. 'Ik waardeer de complimenten, maar het is nog niet voorbij', zei Sancho, die na een ruzie met Ten Hag in januari werd uitgeleend aan Dortmund en zichzelf weer heeft gevonden.
De Liverpool-legende heeft een fantastische dag gehad in het legendarische stadion van Dortmund en uiteindelijk gingen er acht biertjes in. Hij probeert zelfs om Sancho over te halen om zelf ook bij de fans te gaan zitten. 'Het enige wat je nog niet gedaan hebt bij Dortmund is in de Gelbe Wand te gaan zitten. Kan je de fans van Dortmund beloven om dat eens te gaan doen? Ik heb daar een nieuwe familie gevonden, het was fantastisch. Als je naar de finale gaat kunnen we dan samen wat biertjes drinken?', waarop Sancho treffend antwoordt: 'Ik drink niet'.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties