Vermoedelijke opstelling Oranje: negen andere spelers dan tegen Canada

Sportnieuws
maandag, 10 juni 2024 om 12:30
copyright proshots 25436467
Ronald Koeman zal naar alle waarschijnlijkheid zijn opstelling helemaal omgooien tegen IJsland. Maar liefst negen andere spelers zullen maandagavond aantreden in De Kuip voor het afscheidsduel voordat Oranje naar Duitsland vertrekt. Alleen Bart Verbruggen en Memphis Depay behouden hun basisplek.
Tijjani Reijnders en Teun Koopmeiners zullen zeker in de basis starten, zoals de bondscoach al heeft onthuld. 'We geven eens wat anders dan alleen beelden van de warming-up. De hesjes, ja. Daar kun je met wat voetbalverstand al veel uithalen,' zei Koeman zondagmiddag tegenover de NOS in aanloop naar de uitzwaaiwedstrijd. De opstelling van Oranje kan op basis van de laatste training al worden ingevuld. Opvallend is dat de bondscoach kiest voor de nodige wijzigingen in zijn opstelling. In elke linie duiken er nieuwe namen op ten opzichte van de interland tegen Canada.
De doelman blijft hetzelfde met Bart Verbruggen, maar achterin zullen vier nieuwe namen verschijnen. Denzel Dumfries, Virgil van Dijk, Stefan de Vrij en Nathan Aké lijken de defensie van het Nederlands elftal te gaan vormen. Daarvoor staan Joey Veerman, Koopmeiners en Reijnders opgesteld. Memphis Depay vormt samen met Xavi Simons en Cody Gakpo de voorhoede van Oranje.
Vermoedelijke opstelling Oranje: Verbruggen; Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Aké; Reijnders, Veerman, Koopmeiners; Simons, Memphis, Gakpo
Profiteer van een free bet tot wel €100,- om onder andere in te kunnen zetten op het EK voetbal! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties