FC Barcelona kampt nog altijd met financiële zorgen: 'Club kan negen spelers niet inschrijven'

Sportnieuws
maandag, 10 juni 2024 om 10:30
copyright proshots 25356521
FC Barcelona verkeert nog altijd in zwaar weer en kampt met enorme financiële zorgen. Xavi, die inmiddels zijn laatste wedstrijd als trainer van de Catalanen heeft gehad, kreeg kritiek nadat hij opmerkingen maakte over de financiële huishouding van de club. Deze zomer moet voorzitter Joan Laporta opnieuw het nodige schrappen in de kosten, zo meldt The Athletic.
Met de huidige financiële situatie komt Barcelona wederom in de knel bij het inschrijven van spelers. Vóór 30 juni moet Laporta 130 miljoen euro bij elkaar hebben verzameld om grotere problemen te voorkomen. Bovendien wachten de contracten van Alejandro Baldé, Lamine Yamal, Pau Cubarsí en Héctor Fort nog op goedkeuring van La Liga. Zoals het er nu uitziet, zullen er negen spelers niet ingeschreven kunnen worden.
Daarnaast keren Ansu Fati, Eric García, Clément Lenglet en Sergiño Dest terug naar de club na verhuurd te zijn geweest. Ook Iñigo Martínez en Vitor Roque moeten opnieuw worden ingeschreven. Het zal dan ook wederom een ingewikkelde opgave worden voor Laporta om zich aan de financiële regels te houden en een zo sterk mogelijke selectie op de been te brengen.
Profiteer van een free bet tot wel €100,- om onder andere in te kunnen zetten op het EK voetbal! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties