Timber maakt comeback in wedstrijdselectie Arsenal en mag dromen van titel

Sportnieuws
zondag, 19 mei 2024 om 14:40
copyright proshots 21876986
Op de allerlaatste speeldag van het seizoen maakt Jurriën Timber zijn rentree in de selectie van de hoofdmacht van Arsenal. Trainer Mikel Arteta heeft de 22-jarige verdediger geselecteerd, zodat hij zijn rentree kan maken in het thuisduel tegen Everton. The Gunners kunnen kampioen worden, maar moeten dan wel hopen op een misstap van Manchester City.
Vlak na zijn overstap van Ajax naar Arsenal liep Timber een zware knieblessure op. Onlangs maakte hij zijn rentree en scoorde daarbij een prachtig doelpunt. Arsenal werd voor het laatst kampioen twintig jaar geleden. Manchester City heeft twee punten meer dan The Gunners, maar een minder doelsaldo. Als City dus niet wint van West Ham United en Arsenal wel van Everton, wordt Arsenal kampioen.

Timber werd eerder al fit verklaard

Timber zou twee weken geleden al bij de wedstrijdselectie zitten voor het duel met Bournemouth. Hoewel Arteta Timber fit verklaarde, zat hij toch niet bij de wedstrijdselectie. Arsenal ontvangt Everton om 17.00 uur. Manchester City speelt ook op dat tijdstip zijn thuiswedstrijd tegen The Hammers.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties