Feyenoord dreigt uitblinker kwijt te raken aan Premier League-topper

Sportnieuws
zaterdag, 18 mei 2024 om 10:25
copyright proshots 22673552
Yankuba Minteh kent een uitstekend eerste seizoen bij Feyenoord. Met elf goals en zes assists is de Gambiaan aardig op dreef. Toch lijkt het erop dat een langer verblijf voor de pas negentienjarige buitenspeler er niet in zit. Martijn Krabbendam van Voetbal International vraagt zich hardop af of Newcastle United wil meewerken om Minteh nog een jaar te verhuren aan de Rotterdammers.
Volgens de Feyenoord-watcher van VI heeft Newcastle wellicht andere plannen door de financiële regels die van toepassing zijn in de Premier League. 'Die gaan misschien wel overwegen om Minteh te verkopen. Dan is Feyenoord kansloos. Dat kunnen ze gewoon niet betalen. Newcastle United zit een beetje met de financiële fairplayregels, hoorde ik van de week. Hij is meer dan twintig miljoen euro waard. Dat gaat dan wat worden om hem te vervangen,' vertelt Krabbendam in de Dick Voormekaar Podcast.

Newcastle verhuurde Minteh aan Feyenoord

Eerder werd al bekend dat Feyenoord Minteh graag nog een jaar van Newcastle wil huren. De Engelse ploeg betaalde afgelopen zomer zeven miljoen euro voor de Gambiaan, die direct daarna meteen op huurbasis naar Rotterdam vertrok. In De Kuip is de negentienjarige Minteh een echte publiekslieveling geworden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties