Hendriks gevuurd na foute primeur over trainer: 'De vrouwelijke versie van Chris Woerts'

Sportnieuws
zaterdag, 04 mei 2024 om 13:44
helene hendriks
Hélène Hendriks zei onlangs bij Vandaag Inside dat Rick Kruys de nieuwe hoofdtrainer van sc Heerenveen zou worden. Uiteindelijk werd Robin van Persie echter door de Friezen aangesteld als coach, waardoor de 'primeur' van de presentatrice totaal niet klopte. In de meeste recente uitzending van het programma komt men er nog even op terug en krijgt Hendriks het zwaar te verduren.
Er wordt aan Hendriks gevraagd wie de nieuwe trainer van Feyenoord wordt, aangezien ze die van Heerenveen laatst ook wist. De 43-jarige televisiepresentatrice barst net als de rest van de tafel in lachen uit. 'Ik zat er wel behoorlijk naast. Ik zei toen al dat ik maar één bron heb, maar die vertrouw ik dus nooit meer. Ik heb al met hem gesproken en ik zat er behoorlijk naast, maar ik zit er niet zo mee', aldus Hendriks.
Presentator Wilfred Genee werpt op dat hij wel meer mensen aan tafel gehad heeft die met foute primeurs kwamen, zoals Chris Woerts, en vraagt of de sportmarketeer soms haar bron was. Hendriks ontkent dat met klem en Derksen kan het niet laten om de vergelijking te trekken. 'Ze is de vrouwelijke uitgave van Chris Woerts!'.
Dan weer serieus terug naar het onderwerp: wie wordt de nieuwe trainer van Feyenoord, nu Arne Slot vertrekt naar Liverpool? Genee heeft gehoord dat Pascal Jansen in beeld is, terwijl Derksen aanstipt dat Woerts dacht dat Mark van Bommel en Bert van Marwijk samen in beeld waren. De hoofdtrainer van FC Antwerp trekt de deur van het Bosuilstadion achter zich dicht, net als waarschijnlijk de technisch directeur Marc Overmars.
Laatstgenoemde werd onlangs door de FIFA geschorst tot 16 november 2024 vanwege zijn grensoverschrijdende gedrag bij Ajax. Derksen denkt echter dat Overmars 'gewoon' aan de slag kan gaan, al zijn er nog wel wat zorgen omtrent zijn gezondheid, daar de technisch directeur in december 2022 een hartinfarct kreeg. 'Dat vak wat hij doet kan je in alle stilte uitvoeren. Als hij maar geen SMS'jes stuurt is er niets aan de hand', zo refereert Derksen aan de dickpics die Overmars naar vrouwelijke medewerkers naar Ajax gestuurd had.
Wint Verstappen weer met ruime voorsprong? Pak 50x of 100x je inzet bij een winstmarge van 10 seconden of meer. Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties