Chris Woerts wordt vierkant uitgelachen bij Vandaag Inside na domme Verstappen-suggestie

Sportnieuws
donderdag, 02 mei 2024 om 9:28
vandaag inside
Bij Vandaag Inside worden de laatste nieuwtjes altijd in een razendsnel tempo besproken, ook staat het programma erom bekend dat ze dat luchtig en op een leuke manier proberen te doen. Sportmarketeer Chris Woerts was woensdagavond te gast en zoals wel vaker was hij het pispaaltje in de uitzending.
Het onderwerp Max Verstappen komt aan bod en Woerts doet zijn verhaal. 'Dat Adrian Newey gaat vertrekken bij Red Bull is wel een grote aderlating, dat is waarschijnlijk het begin van het einde van Max bij Red Bull. Ik denk dat hij daar echt weggaat op termijn en er ligt serieus 150 miljoen euro klaar. Die Newey was heel close met Max en Jos. Maar zijn vertrek komt door Christian Horner (Woerts noemt hem Christian Horney), omdat hij de machtsstrijd heeft gewonnen met die Thaise baas. Maar niemand mag hem in dat team.'
Woerts vervolgt zijn verhaal over de toekomst van onze landgenoot. 'Max zal zich op de vlakte houden, maar Jos bepaalt het moment wanneer zijn zoon gaat vertrekken bij Red Bull. Als hij die overstap maakt en die Newey moet een nieuwe wagen ontwerpen wordt het wel leuker om naar te kijken.' René van der Gijp kan zich niet voorstellen dat Verstappen naar Ferrari gaat, daar reageert Woerts als volgt op.
'Mercedes heeft een bod gedaan, maar nu die Newey naar Ferrari gaat is wel de verwachting dat Max dat ook gaat overwegen.' Van der Gijp merkt op dat Lewis Hamilton naar Ferrari gaat. 'Is dat zo?', zegt Woerts, wat voor veel hilariteit aan de tafel bij Vandaag Inside zorgt. Johan Derksen reageert nog cynisch: 'Dit is echt de laatste keer.'
Het feit dat Hamilton naar Ferrari gaat is al sinds februari bekend en zorgde voor een enorme storm aan media-aandacht. Hoe Woerts dat gemist heeft is niet duidelijk, maar zijn slechte voorbereiding zorgde er wel voor dat hij de rest van de uitzending amper serieus genomen werd.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties