Slot maakt kennis met brutale Britse pers en kan glimlach niet onderdrukken: 'Dat ben ik ja'

Sportnieuws
donderdag, 25 april 2024 om 16:44
slot
De Britse voetbalmedia hebben Arne Slot gevonden. Toen de Feyenoord-trainer op de dag van het treffen met Go Ahead Eagles (donderdag, 21.00u) de teambus uitstapte, kreeg hij direct de microfoon van SkySports-verslaggever Gary Cotterill onder zijn neus gedrukt. Bij het tafereel dat volgde kon Slot een ruimhartige glimlach niet onderdrukken.
Van de huidige relletjes tussen Erik ten Hag en de Britse voetbalpers weten we dat het er scherp aan toe kan gaan als Hollandse nuchterheid de degens kruist met het snijdende zwaard van de voetbalminnende Engelsen. Het lijkt er steeds sterker op dat ook Arne Slot zich voor een avontuur aan het overzijde van het kanaal op kan maken. Het eerste bod op de trainer werd deze week uitgebracht en is bekend bij Feyenoord, dat wel meer geld wil.

Geen vraag, een mededeling

De huidige transferbuzz rond de oefenmeester was voor SkySports reden genoeg om vast een bescheiden cameraploeg naar Nederland te sturen. 'Je bent in het nieuws', stak Gary Cotterill donderdagmiddag gretig van wal. 'Dat ben ik, ja', antwoordde Slot, die een glimlach bij het aanhoren van die mededeling niet kon onderdrukken. Op het korte televisiefragment van het 'interview' is te zien dat een beveiliger tussenbeide komt als de verslaggever door wil vragen. 'Succes', probeert hij nog.

Van de leg

Op woensdag werd de gebruikelijke persconferentie met Arne Slot, een dag voor de volgende Eredivisiewedstrijd, opvallend genoeg afgelast. Toch had dit besluit volgens de club niets met de interesse van Liverpool te maken. The Reds lijken zelfs overigens ook van de leg door het nieuws dat er een mogelijke nieuwe trainer in beeld is: de derby tegen Everton ging woensdagavond met 2-0 verloren.
Pak 50 of 100x je inzet terug als PSV minimaal twee doelpunten maakt tegen sc Heerenveen! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties