Deze sterspeler kan het schudden onder Slot bij Liverpool: 'Gaat hij meteen eruit pleuren'

Sportnieuws
zaterdag, 27 april 2024 om 15:55
arne slot
De transfer van Arne Slot naar Liverpool is zo goed als rond. En dus wordt er onder de journalisten, analisten en prominenten in de voetbalwereld vooruitgekeken naar het dienstverband van de Nederlandse trainer bij de Engelse grootmacht. Uiteraard kan de mening van Valentijn Driessen niet ontbreken. In de podcast Kick-Off van De Telegraaf zegt Driessen te weten welke speler er bij Liverpool geen schijn van kans maakt onder de leiding van Slot.
Driessen begint in de podcast met een kritische noot aan het adres van Slot. Daar waar de trainer uit diverse hoeken op veel lof kan rekenen vindt Driessen dat Slot ook zo zijn beperkingen heeft. 'Hij verdient af en toe ook kritiek, want zo nu en dan praat hij ook onzin. Eigenlijk functioneren alle spitsen die Slot onder zijn hoede heeft gehad niet naar behoren. Er zijn spelers op andere posities die Slot wel naar een veel hoger niveau heeft gebracht', is slot van mening.
De journalist vindt het teleurstellend dat de spitsen dit seizoen niet hebben geleverd bij Feyenoord en neemt dat Slot kwalijk. 'Bij Gimenez dacht je na de eerste seizoenshelft: er is eindelijk een spits die precies past in Slot zijn systeem en die ook levert. Maar in de tweede seizoenshelft hebben we Gimenez helemaal niet meer gezien. Ik zag donderdag die Japanner aan het werk tegen Go Ahead Eagles, daar word je ook niet vrolijk van.'

Welke Feyenoord-speler kan Slot meenemen naar Liverpool?

Bij Liverpool zal Slot te maken krijgen met enkele wereldsterren. Eén daarvan is Mo Salah. Op de vraag van presentator Pim Sedee of Slot wel wil samenwerken met de Egyptenaar luidt het antwoord van Driessen als volgt. 'De eerste die Slot er direct uit gaat pleuren is Mo Salah natuurlijk', is Driessen zeer stellig. Gaat Slot ook nog spelers van Feyenoord meenemen naar Liverpool? 'Je kijkt ook naar posities. Als Hartman straks hersteld is van zijn knieblessure hebben ze Robertson al als linksback. Virgil van Dijk speelt graag links in het centrum van de verdediging. Mocht Van Dijk straks vertrekken bij Liverpool, dan zou ik het wel aandurven met Dávid Hancko', geeft Driessen als tip mee aan Slot.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties