Ancelotti is lovend: 'Ballon d'Or is een gevecht tussen twee Real Madrid-spelers'

Sportnieuws
vrijdag, 31 mei 2024 om 12:00
real madrid
Real Madrid staat zaterdag in de Champions League-finale en zou maar wat graag voor de vijftiende keer in de clubgeschiedenis de 'cup met de grote oren' binnenslepen. Trainer Carlo Ancelotti managet de grootste sterren ter wereld en verwacht dat twee van hen in aanmerking zullen gaan komen voor de Ballon D'Or. Volgens de trainer gaat de strijd om de prestigieuze prijs tussen Jude Bellingham en Vinicius Junior.
In aanloop naar de Champions League-finale heeft Ancelotti zich zeer lovend uitgesproken over zijn spelers. 'Bellingham is heel volwassen, hij ziet er niet uit alsof hij twintig jaar oud is. Hij heeft niet zo'n jeugdige uitstraling zoals Arda Güler. Veel ernst, veel professionaliteit, weinig ego.' De Braziliaanse aanvaller wordt ook op handen gedragen door de trainer. 'Hij is een zeer gefocust persoon. Hij heeft veel last gehad van beledigingen, maar hij is altijd erg gefocust geweest.'

Andere maken geen schijn van kans 

Ancelotti ziet geen andere kandidaten voor de Ballon D'Or dan zijn twee goudhaantjes. 'Het is een gevecht tussen Vinícius en Bellingham. Laten we kijken wat er gebeurt in de Champions League-finale, op het EK en op de Copa América.' Vinícius won de Champions League al eerder en was deze campagne met vijf doelpunten en vijf assists al zeer belangrijk voor de Madrilenen.

Oude bekende 

Ploeggenoot Bellingham kwam afgelopen zomer over van Dortmund, de ploeg waar ze zaterdagavond tegen spelen. Sinds zijn overstap maakt Bellingham (zo mogelijk) nog meer indruk en onlangs is hij ook bestempeld als duurste speler van de wereld. Met een transferwaarde van 285 miljoen euro is er niemand die hem kan overtreffen. De Engelsman maakte tot op heden vier goals in de Champions League en gaf de bal even vaak voor.
Pak 50x of 100x je inzet als Real Madrid de Champions League wint! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Profiteer van 50% extra winst bij een winnende inzet op de Champions League-finale! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties