Voorbeschouwing Serie A speelronde 1: Hoge odds winst Napoli, grote ploegen niet tegen elkaar

Voorbeschouwing Serie A speelronde 1: Hoge odds winst Napoli, grote ploegen niet tegen elkaar

Na maanden van zomervakantie gaat het nieuwe voetbalseizoen eindelijk van start! Zaterdag 13 augustus trapt de Serie A als één van de laatste competities af met regerend kampioen AC Milan in actie. Tegen wie spelen de topploegen en waar liggen de kansen bij het wedden op voetbal?

Afgelopen seizoen trok AC Milan verrassend aan het langste eind, na maar liefst vier maanden ongeslagen te blijven. De laatste keer dat de club kampioen werd was in het seizoen 2010-2011, waarna Juventus negen keer op rij de titel pakte. Internationale doorbrak de hegemonie in 2020-2021 en ook nu bleef de titel dus in Milaan, zij het bij hun aartsrivaal.

In de eerste speelronde lijken de topploegen op papier allemaal een makkelijke tegenstander te treffen. AC Milan neemt het zaterdag op tegen Udinese, de nummer twaalf van vorig seizoen. Atalanta speelt even daarna tegen laagvlieger Sampdoria, terwijl Internazionale het opneemt tegen de kampioen van de Serie B, het gepromoveerde Lecce.

Mooie odds voor nieuwkomer Monza

De meest interessante wedstrijd is wellicht die van promovendus Monza tegen Torino. Torino werd keurig tiende afgelopen seizoen, én heeft nog altijd topspits Andrea Belotti in de gelederen. Afgezien van vorig seizoen is de topschutter al jarenlang bij minimaal 15 doelpunten per seizoen betrokken. Monza werd in de Serie B vorig jaar vierde, waarna de club zich via de playoffs verzekerden van promotie. Toch zijn zij bij de bookmakers licht favoriet, waardoor een gokje op Torino of op doelpunten erg voordelig uit kan pakken. Beide teams waren geregeld betrokken bij doelpuntrijke wedstrijden. Mocht Torino winnen krijg je maar liefst 2.70 keer je inzet terug! Als er meer dan 2.5 doelpunten vallen is de quotering 2.10, ook niet misselijk!

Op zondag speelt Fiorentina, de mogelijke tegenstander van FC Twente in de Conference League, thuis tegen promovendus Cremonese, waar Feyenoord-revelatie Cyriel Dessers zojuist naar is vertrokken. Lazio heeft nog altijd de topscorer van vorig seizoen in huis, Ciro Immobile. De club neemt het op tegen middenmoter Bologna. Mocht hij dit seizoen vrolijk doorgaan met scoren krijg je daar dit weekend 1.66 keer je inzet voor. Als je denkt dat hij weer topscorer wordt levert dat 5.80 keer je inzet op. Naast bovengenoemde clubs komt ook het AS Roma van 'The Special One' José Mourinho in actie op zondag.

Napoli en Juventus maandag pas in actie

Op maandag kan je behoorlijk veel geld winnen met de wedstrijd Verona-Napoli. Napoli was afgelopen seizoen lang in de race voor de titel, maar moest uiteindelijk genoegen nemen met de derde plaats. Verona werd keurig negende. Op papier is Napoli de sterkste, toch krijg je maar liefst 2.10 keer je inzet terug! Recordhouder Juventus komt als laatste in actie deze speelronde. De Oude Dame sluit het bal tegen Sassuolo, dat al jaren een stabiele middenmoter is, met af en toe een uitschieter naar de subtop.

Speelronde 1 Serie A

Wedstrijd Quotering (1 X 2)
Zaterdag
AC Milan-Udinese 1.36 - 4.50 - 7.50
Sampdoria-Atalanta 4.20 - 3.60 - 1.83
Lecce-Internazionale 9.00 - 5.75 - 1.28
Monza-Torino 2.60 - 3.30 - 2.70
Zondag
Fiorentina-Cremonese 1.40 - 4.75 - 7.50
Lazio-Bologna 1.55 - 4.00 - 5.50
Salernitana-AS Roma 6.50 - 4.75 - 1.44
Spezia-Empoli 2.40 - 3.40 - 2.87
Maandag
Verona-Napoli 3.40 - 3.40 - 2.10
Juventus-Sassuolo 1.44 - 4.75 - 7.00

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.