Vitesse en AZ strijden om het laatste Europese ticket | Donderdagavond heenduel in Arnhem

Wedden op voetbal
donderdag, 26 mei 2022 om 9:03
Copyright ProShots 16730989
Op Hemelvaartsdag is de heenwedstrijd in de play-offs om het laatste Europese ticket voor volgend seizoen. Vitesse en AZ strijden om een plaats in de voorronde van de Europa Conference League. Beide ploegen kenden een matig slot van de Eredivisie en plaatsten zich met de grootste moeite voor de finaleronde van de play-offs.
AZ werd in de eerste ronde van play-offs gekoppeld aan SC Heerenveen en moest na de 3-2 nederlaag in Friesland vol aan de bak in eigen huis. Lange tijd leek het duel op een verlenging af te stevenen, maar vlak voor tijd bracht Zakaria Aboukhlal AZ in veilige haven en zodoende strijden de Alkmaarders nog volop om dat belangrijke Europese startbewijs voor volgend seizoen.
Tegenstander Vitesse keek tegen een vervelende uitgangspositie aan na de 3-1 nederlaag uit bij FC Utrecht. Maar in het Gelredome zagen we zondag weer een sprankje Vitesse wat we eerder in het seizoen zagen. Na negentig minuten stond een 2-0 voorsprong op het scorebord en al snel in de verlenging werd de bevrijdende derde goal gemaakt. Donderdagavond wordt de eerste wedstrijd gespeeld in Arnhem en voor dat duel hebben wij geen uitgesproken favoriet. We verwachten dat beide ploegen aanvallend voetbal gaan spelen. Beide teams scoren levert je een odd op van 1.66. Kijken we naar de mogelijke doelpuntenmakers dan komen we uit bij Lois Openda bij de thuisploeg en Vangelis Pavlidis bij AZ. De odds voor minimaal een goal van deze twee spelers is 2.50.
Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.