Aanvaring tussen Klopp en Salah: 'Als ik nu wat zeg, wordt het vuur'

Sportnieuws
zondag, 28 april 2024 om 16:02
klopp salah
Mohamed Salah en Jürgen Klopp hebben een aanvaring gehad tijdens de wedstrijd van Liverpool met West Ham United (2-2). De sterspeler van de uitploeg kwam pas in de 79ste minuut het veld in, maar kon de stand niet doen veranderen. Na afloop bevestigden zowel Klopp als Salah dat er wat voorgevallen was.
De woordenwisseling gebeurde vlak voor zijn invalbeurt, zo tonen beelden aan. Na afloop van de wedstrijd bevestigde de rechtsbuiten dat er wat voorgevallen was. 'Als ik nu wat zeg, wordt het vuur', zei hij tegen een verslaggever in de catacomben, waarna hij snel doorliep. Klopp wilde er na afloop ook weinig woorden aan vuil maken. 'We hebben er in de kleedkamer over gesproken en daarmee is het klaar', aldus de vertrekkende coach van Liverpool.
Bij Match of the Day koos Alan Shearer de kant van de 31-jarige Salah, wiens contract bij Liverpool nog een jaar doorloopt. 'We weten niet wat Klopp daar tegen hem heeft gezegd, in ieder geval iets dat hem kwaad maakte. Salah heeft overduidelijk het gevoel dat hij wordt buitengesloten, waarschijnlijk terecht. Ook al was hij dit seizoen niet zo goed als voorheen.' De Egyptenaar scoorde dit seizoen al 17 keer en gaf 9 assists in 28 wedstrijden, maar werd twee van de laatste drie wedstrijden pas vlak voor tijd ingebracht door Klopp.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties