PSV de favoriet tijdens eerste kraker met Galatasaray

PSV de favoriet tijdens eerste kraker met Galatasaray

Aanstaande woensdag speelt PSV in de tweede voorronde van de Champions League tegen Galatasaray. De Eindhovenaren spelen in het eigen Philips Stadion tijdens het eerste duel van dit tweeluik. Volgens bookmaker Bwin is PSV de favoriet tijdens deze kraker.

Als de ploeg van Roger Schmidt woensdag wint, krijg je 1,65 keer je inzet terug. Mocht PSV volgende week - ten koste van Galatasaray - doorgaan, dan treffen de Eindhovenaren in de volgende ronde Celtic of FC Midtjylland.

Bij Galatasaray spelen onder andere Radamel Falcao, Arda Turan en Ryan Babel. Mochten zij met de Turkse club winnen van PSV, dan is de quotering 4,50. Als de Eindhovenaren gelijkspelen tegen Galatasaray, dan krijg je 4,10 keer je inzet terug van de bookmaker.

Zahavi en Gakpo moeten PSV over de streep trekken

Bij PSV zijn het vooral Zahavi en Gakpo die PSV moeten dragen op aanvallend gebied. De Israëliër en de jonge Nederlander weten met regelmaat het net te vinden en zouden dit ook in de voorrondes van de Champions League moeten doen. Zo staat de quotering van een doelpunt van de spits op 2.87, maar dan moet PSV wél winnen. Weet Gakpo te scoren dan is dat goed voor een quotering van 4.00, tevens bij winst van het Nederlandse team.

Aan de andere kant is het de eerdergenoemde Falcao die in de spits staat. Inmiddels al ver over zijn piek heen is duidelijk dat het scorend vermogen van zijn tijd bij Monaco er niet meer is. Toch is het niet heel onwaarschijnlijk dat hij zijn Turkse ploeg een doelpunt bezorgt. Bij Toto staat de quotering voor een doelpunt van Falcao op 6.00, mits zijn equipe wint.

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.