Hoge odds voor een Madrileense Champions League winst | Speciale wedacties staan klaar

Hoge odds voor een Madrileense Champions League winst | Speciale wedacties staan klaar

Zaterdagavond om 21.00u is het toetje van dit voetbalseizoen. Liverpool en Real Madrid spelen de Champions Leaguefinale in Parijs en dat beloofd op voorhand een heerlijk duel te gaan worden. In deze gekke editie van het miljardenbal, waar Real Madrid voor het meeste spektakel heeft gezorgd, zien wij de Madrilenen zaterdag als grote favoriet.

Paris Saint-Germain, Chelsea en Manchester City. Bij deze drie clubs moet je de naam Real Madrid niet noemen. En al helemaal niet de naam van Karim Benzema. Met verbazing heeft de wereld gekeken naar de prestaties van Real Madrid tegen de zojuist genoemde clubs in de knockout-fases van de Champions League. Het is een wonder dat de Madrilenen in de finale staan, maar ze hebben het verdiend door de manier waarop ze de zeges wisten te behalen. In Parijs wacht zaterdag een vermoeid Liverpool dat op het tandvlees het seizoen zo goed mogelijk probeert te voltooien. Maar voor de Spaans kampioen is het een gewillige prooi.

Liverpool kent een prima seizoen met de League Cup en de FA Cup al reeds in de pocket. De titel in de Premier League werd misgelopen op één schamel punt en dat kwam toch hard aan bij de ploeg van trainer Jurgen Klopp. Die vieze nasmaak willen ze in Liverpool wegspoelen door de Champions League te winnen. Maar men loopt op de laatste benen en dat is duidelijk te zien in de afgelopen weken. Real Madrid is fris, omdat het al lange tijd kampioen is en in de afgelopen weken rustig toe kon werken naar deze finale. Dat is voor ons de grootste factor, in combinatie met hetgeen de Madrilenen dit seizoen hebben laten zien in de Champions League, om Real Madrid te tippen als de grote favoriet zaterdagavond.

Hoge odds voor een Madrileens feest

Als Real Madrid de Champions League wint, ongeacht of dit na 90 minuten spelen is of een verlenging/strafschoppen, krijg je maar liefst 2.30 keer je inzet terug. Lukt het de Madrilenen het duel via de reguliere speeltijd te beslissen dan is deze odd maar liefst 3.25. We ontkomen er niet aan om te kijken naar de quotering voor een doelpunt van Karim Benzema. De tovenaar uit Frankrijk heeft menig gokker dit seizoen gelukkig gemaakt met zijn vele goals. Scoort Benzema minimaal één keer in de finale dan krijg je 2.30 keer je inzet terug. Weet hij er minimaal twee te maken dan wacht je een odd van 7.50. En voor de dromers onder ons, een hattrick levert je 29.00 keer je inzet op. Dat lijkt onmogelijk, maar dat dachten we ook tegen Paris Saint-Germain en Chelsea....

In samenwerking met bookmaker Jack's hebben wij een tweetal bets met een odd booster voor je klaar gezet. Vallen er in beide helften minimaal twee doelpunten dan krijg je nu 4.50 keer je inzet terug. Weet een willekeurige speler een hattrick te maken in de finale dan krijg je 11.50 keer je inzet terug. De verhoogde odds zijn alleen te verkrijgen als je de link van de odd gebruikt.

Win voor €50,- aan free bets

Ook bij bookmaker Livescorbet hebben wij speciaal voor de Champions Leaguefinale een special voor je klaar staan. Als je €1,- inzet op de weddenschap dat er minimaal één goal in de finale wordt gescoord dan krijg je 51x je inzet terug. Voorwaarde hieraan is wel dat €50,- van de winst wordt uitbetaald in free bets. Deze aanbieding tref je alleen via deze link.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Poll

Wie wint de Champions League?

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.