Waar kan je de Australian Open 2023 live kijken?

Waar kan je de Australian Open 2023 live kijken?

Van maandag 16 januari tot en met zondag 29 januari kunnen we dagelijks genieten van toptennis op de Australian Open. Het eerste grandslamtoernooi van het jaar moet het doen zonder de nummer één van de wereld Carlos Alcaraz en publiekstrekker Nick Kyrgios. Maar spelers als Novak Djokovic, Daniil Medvedev en Stefanos Tsitsipas zijn gewoon van de partij. En natuurlijk onze landgenoot Tallon Griekspoor. Wij hebben voor je uitgezocht waar je de Australian Open kan kijken.

Australian Open 2023 op tv kijken

Mocht je de Australian Open op tv willen volgen dan ben je bij Eurosport 1 op het juiste adres. De sportzender begint dagelijks om 01.00u met de uitzending. Eurosport kiest per dag meestal voor de partijen van de hoogstgeplaatste spelers, die op het Center Court en de andere hoofdvelden spelen. Dit houdt in dat er vooral wedstrijden te zien zijn, die voor een mondiaal publiek interessant zijn.

Australian Open 2023 online kijken

Via de app van Eurosport kun je uit een brede selectie van wedstrijden kiezen. Ook bieden wij een VPN-link aan. Via deze link kun je genieten van twee weken lang tennis in Australië. Diverse bookmakers bieden op hun site live streams aan. Echter is het wel noodzakelijk om saldo op je account te hebben staan om deze streams te kunnen bekijken. Ook via Discovery + is de Australian Open te bekijken, maar daarvoor moet je abonnement wel uitgebreid worden met het sportabonnement.

Pak nu een bonus tot wel €250 aan free bets bij Circus!

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.