Djokovic kan titel bijna niet meer ontgaan, Shelton grote sensatie

Djokovic kan titel bijna niet meer ontgaan, Shelton grote sensatie

Novak Djokovic heeft zich maandagochtend Nederlandse tijd geplaatst voor de kwartfinale van de Australian Open. Ondanks zijn lichte bovenbeenblessure lijkt de Serviër fit genoeg om opnieuw de Australian Open te winnen. Hij zette Alex de Minaur eenvoudig in drie sets opzij.

Djokovic is terecht de torenhoge favoriet en heeft met een odd van 1.44 voor de eindzege ook al het vertrouwen van de bookmakers. En dat is logisch, want wie kan het hem nog moeilijk maken? Je zou zeggen dat alleen Sebastian Korda, Andrei Rublev en Stefanos Tsitsipas het hem nog lastig kunnen maken.

Tsitsipas lijkt enige uitdager

Echter, Rublev en Korda hebben wel erg weinig ervaring op een Grand Slam. Het is de tweede keer dat Rublev de kwartfinale haalt op een Slam en Korda zelfs voor het eerst. Des te verder we in de Slam komen, des te belangrijker zal ervaring zijn.

Tsitsipas lijkt de enige kandidaat om het Djokovic nog moeilijk te maken. De Griek heeft al eens de finale van een Grand Slam gehaald in 2021 op Roland Garros. Hij verloor toen in vijf sets van diezelfde Djokovic en heeft dus al de ervaring op het hoogste niveau. Inzetten op een eventuele finale van Tsitsipas-Djokovic lijkt geen verkeerde bet en kan volgens het schema.

Pak 50x je inzet welkomstbonus bij 1 euro inleg als Tsitsipas wint van Lehecka bij Circus.

Ben Shelton, wie?

Overigens is het interessant om te zien dat Tommy Paul of Ben Shelton de halve finale gaat halen. Een van de twee Amerikanen moet tegen de winnaar van Djokovic tegen Rublev. Shelton is met zijn twintig jaar de grote sensatie van het toernooi. Hij speelde nog nooit een toernooi buiten het continent van Amerika. En behaalt nu de kwartfinale van een Slam. En dat op zijn twintigste, terwijl hij er uitziet alsof hij net zestien is geworden. Wat een sensatie!

Pak nu een bonus tot wel €250 aan free bets bij Circus!
Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.
Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.